Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE MUTSEN VOOR KINDEREN EN BABY'S

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE MUTSEN VOOR KINDEREN EN BABY'S

Yep, de dagen worden korter en het wordt veel frisser. Tijd om een lekkere warme muts in huis te halen. En de mutsen in ons assortiment zijn alles behalve saai. Het zijn super coole mutsen voor kids.

Muts voor stoere meiden

Mutsen en branies alleen iets voor jongens? Nee hoor. Voor de stoere meiden hebben we deze toffe muts in een navy kleur. Ideaal voor de koudere dagen die komen gaan en lekker stoer door de oversized look. 

muts voor stoere meiden


Knit beanie

Knit beanies doen het altijd goed. Ze zijn super cool door het baggy effect aan de achterzijde. En de stof is super zacht en comfortabel. In onze shop verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. 

beanie grijs voor jongens


Baggy beanie voor baby's

Hoe cute is deze beanie voor de allerkleinsten? Om op te vreten zijn ze toch? Ze zijn van katoen dat goed ademend is en hebben een mooie stretch zodat het comfortabel zit. Deze katoenen beanies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals deze beanie met strepen. Ze zijn ontzettend fijn in de herfst en winter voor in de box of maxicosi. De beanie heeft een baggy look, wat betekent dat de muts losjes naar achteren valt. Voor een meer passende look kun je de boord omslaan.

beanie strepen baby

Beanie met pom

Deze is ook al zo schattig. Een beanie met een pom. Ideaal voor baby's om ze lekker warm te houden tijdens de koudere dagen. De beanie heeft ook een baggy effect doordat het aan de achterzijde iets hangt. Voor een passende look sla je eenvoudig het boordje om, het logo blijft zichtbaar doordat deze dubbel is gestikt.

beanie pom baby

Zie al onze mutsjes via deze link


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »