Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

KINDERKLEDING VAN PETIT BLUSH

  • Geplaatst op
  • 0
KINDERKLEDING VAN PETIT BLUSH

Een echt Nederlands kinderkleding merk is het: Petit Blush. Eigenaresse Laura haalt ontzettend veel inspiratie uit haar dochtertje Lola en alle items uit de collectie zijn handgemaakt. De kleding van Petit Blush staat voor simpel design gecombineerd met een special touch of print.

Top met ruffles

Hoe tof is deze zalmroze top? Super simpel en comfortabel door het zachte tricot, maar afgewerkt met schattige ruffles op de mouwen. Echt een musthave voor de stoere meisjes! En het leuke van deze top is dat je hem eindeloos kunt combineren met bijvoorbeeld een stoere legging, schattige legging of hippe flared pants van Girlgang. 

zalmroze top ruffles

Top met strepen

Een op en top mode item is deze top voor meisjes met strepen en klokkende mouwen. Gemaakt van een heerlijke zachte jersey en super leuk bij een stoere jeans of trendy legging. 

top gestreept rood wit

Gestreept rokje

Rokjes doen het altijd goed bij meisjes. Deze variant van Petit Blush heeft een rood/witte streep en is heerlijk luchtig op de warme dagen. Combineer met een shirt met lage rug van Girlgang. Laat die zomer maar komen! 

gestreept rokje

Gestreepte legging

En het blijft niet bij gestreepte topjes en rokjes. Ook de leggings van Petit Blush zijn gestreept. Deze met zwart/wit is mooi lang en perfect te combineren met de tops van dit merk. Een hip, opvallend en stoere legging die niet mag ontbreken in de meisjes kledingkast.

gestreepte broek meisjes zwart wit

 

Nieuwsgierig geworden naar deze toffe collectie voor stoere meisjes? Check dan de hele collectie in de webshop van Minis Only. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »