Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE BABYKLEDING VANPAULINE

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE BABYKLEDING VANPAULINE

Wist je dat je bij Minis Only de stoere babykleding van het merk VanPauline shopt? Een echt Nederlands merk met veel zwart/wit items voor baby's. In dit blog delen we 5 super toffe items met je.

Broekje met stippen

In de babycollectie van VanPauline vind je super schattige broekjes voor meisjes. Zoals dit zwart/wit broekje met stippen dat super stoer oogt door de skinny harem look. Draag het broekje met een stoer vest of met een lief jurkje erop. Verkrijgbaar vanaf maat 50/56 dus echt voor de aller kleintjes. 

 

Shirt met eigen naam

Hoe stoer is dit shirt met de naam van jouw kleintje? VanPauline heeft in haar collectie meerdere items waarbij je de naam van het kindje kunt laten bedrukken en dit shirt is onze favoriet. Leuk om te krijgen en om te geven als kraamcadeautje.

 

Wikkeldoek VanPauline

Heerlijk zacht en lief is deze wikkeldoek met hartjes van VanPauline. Gemaakt van 100% bamboekatoen en ideaal voor in het bedje, box of kinderwagen. En het fijne van deze doek is dat wanneer het warm is, de doek ademend werkt. En bij koud weer brengt de wikkeldoel warmte. 

 

Stoere schoentjes VanPauline

Naast toffe babykleding en wikkeldoeken, heeft VanPauline ook stoere schoentjes in haar collectie. Zoals deze met een verspetter print. De schoentjes hebben een zachte zool met extra grip aan de onderkant en zijn daarom ideaal voor de kleintjes die kruipen of net lopen. 

 

Stoere petjes voor baby's

Ben je op zoek naar een stoer petje voor je baby? Dan ben je bij VanPauline aan het juiste adres. Haar petjes zijn super stoer! Zoals dit petje met de tekst 'bad hair day'. We love it! Aan de achterkant zit een elastische band dus handig te verstellen en petjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

 

Benieuwd naar ons hele assortiment van dit stoere merk? Klik dan hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »