Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE BABYKLEDING VOOR NEWBORNS

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE BABYKLEDING VOOR NEWBORNS

Houd je van stoere babykleding? Dan ben je bij Minis Only aan het juiste adres. Speciaal voor newborns hebben we een hele stoere collectie babykleding online staan. In dit blog delen we onze top 5 musthaves voor baby's!

Stoere slaapzak met haai

Deze slaapzak van het merk Electrik Kidz is niet alleen ontzettend stoer, maar ook nog eens heel handig. Zo kun je de uiteinden van de mouwen over de handjes vouwen als een soort handschoentjes tegen het krabben. En is de slaapzak aan de onderkant open waardoor je makkelijk de luier van je baby kunt verschonen. De slaapzak is gemaakt van 100% biologisch katoen, dus ook nog eens verantwoord. 

stoere slaapzak haai

VanPauline newborn broekjes

Ben je op zoek naar heerlijke zachte broekjes voor jouw baby? Check dan de stoere broekjes van VanPauline. Dit grijze broekje met verfspetter print is een stoer skinny model waardoor er voldoende ruimte is voor een klein luierkontje. Naast deze stoere legergroene kleur is hij ook in het grijs en zwart verkrijgbaar vanaf maat 50/56. Wij zijn fan, jij ook? 

stoere broekjes VanPauline

Stoere beanie voor baby's

How cute is deze beanie van Ryder L.? Een echte musthave voor newborns! Ze beanie is lekker oversized wat zorgt voor een stoer en baggy effect. Ga voor streepjes of een effen kleur. We hebben volop keuze. En wist je dat de beanie gemaakt is van 100% katoenen jersey? Zachter dan dit kan het niet en het werkt ademend. 

stoere beanie newborn

Hip t-shirt Adam + Yve

Dit hippe shirt van het Australische Adam + Yve is super comfortabel voor de kleintjes. Doordat het t-shirt wat langer is aan de achterzijde creëert het een stoere look. Super leuk te combineren met een stoer short en de luxe schoentjes

stoer t-shirt baby

Slab bandana's met speenkoord

De slab bandana's van Electrik Kidz zijn super cool en handig. Want naast dat je niet na iedere kwijlbeurt het shirt van jouw baby hoeft te vervangen, zorgt het speenkoord er tevens voor dat je de speen van jouw kleintje niet steeds hoeft te zoeken. En gebruikt jouw baby geen speen? Hang er dan de favoriete knuffel of doek aan. 

stoere slab bandana met speenkoord

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »