Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

KINDERKLEDING VAN GIRLGANG

  • Geplaatst op
  • 0
KINDERKLEDING VAN GIRLGANG

Girlgang is het kinderkleding merk voor stoere meisjes! Dit toffe merk laat zien dat broeken met wijde pijpen weer helemaal hot zijn. En ook hun zwierige jurkjes en geknoopte shirts zijn echte musthaves voor deze zomer!

Stoere flared pants

De collectie van Girgang bestaat uit stoere kinderkleding voor meisjes. Vooral de broeken met wijde pijpen zijn favoriet. We zagen ze al steeds vaker bij mama's in de kast, maar nu kan ook je dochter deze zomer flaneren met deze flared pants for girls. De broek combineer je super leuk met een tof geknoopt shirt.

Geknoopte shirts

Super leuk voor deze zomer zijn de geknoopte shirts van Girlgang. Deze shirts hebben ongeveer 2/3 van de normale lengte van een t-shirt en staan super tof op een spijkerbroek of de broek met wijde pijpen. Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, zoals oker en kaki. 

Peplum jurkjes

Deze peplum jurkjes zijn de musthave voor stoere meisjes! De jurkjes zijn nauwsluitend aan de bovenzijde en hebben een zwierige rok waardoor de kans groot is dat je dochter de hele dag rondjes draait van plezier. Aan de achterzijde is de rug lager uitgesneden voor een stoer en hip effect. Combineer het jurkje met een paar stoere laarsjes of een paar sandaaltjes. Wat ook leuk is zijn toffe sneakers met hoge sokken. Zowel de jurkjes als de sokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »