Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE ROKJES VOOR MEISJES

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE ROKJES VOOR MEISJES

Stoere rokjes voor meisjes vind je volop bij Minis Only. Want zeg nou eerlijk. Ieder meisje wil toch graag een rokje waar ze hele dag mee kan ronddraaien? In de collectie van ons topmerk Petit Blush vind je prachtige en stoere rokjes van suède en corduroy in de kleuren okergeel, roestbruin en beige. Ontdek jouw favoriet voor deze winter.

Okergeel rokje met stippen

Ook deze winter is de kleur okergeel helemaal hip. Dit toffe okergele rokje met stippen is een echte musthave voor stoere meisjes. Leuk voor naar school met een sweater en paar gympen eronder. 

okergeel rokje voor meisjes

Bruin suede rokje

Hoe schattig is dit bruine rokje van suède? De perfecte basic voor jouw dochters garderobe. Combineer het rokje in de winter met een leuke legging of maillot en paar stoere laarsjes. 

bruin suede rokje voor meisjes

Stoer geruit rokje

De collectie van Petit Blush bestaat uit prachtige rokjes voor stoere meiden, zoals dit grijze geruite rokje. Handgemaakt en verkrijgbaar in maat 68 tot en met 128. Door de elastisch band zit het rokje super comfortabel. 

geruit rokje meisjes

Corduroy rokje voor meisjes

Op dit schattige corduroy rokje werden we direct verliefd toen we het zagen. Verkrijgbaar in de prachtige warme kleuren beige en roestbruin en perfect voor de herfst en winter. Eigenlijk mag dit item niet ontbreken in de kast. 

corduroy rokje voor meisjes

Op zoek naar meer inspiratie? Ontdek dan onze gehele collectie rokjes voor meisjes

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »