Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE ZWART-WIT BABYKLEDING

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE ZWART-WIT BABYKLEDING

Minis Only staat bekend om haar stoere babykleding. De trend zwart-wit zie je ook in onze webshop terug met stoere merken, zoals: Adam + Yve, Shiloh Jade en VanPauline. Een uniek assortiment voor de allerkleinsten vanaf maat 50. In dit blog zetten we een aantal toffe zwart-wit items voor baby’s voor jou op een rijtje.

Stoere zwart-wit romper

Deze zwarte romper van het merk Electrik Kidz is een favoriet item in onze collectie voor baby's. De romper is verkrijgbaar vanaf maat 50 en gemaakt van 100% biologisch katoen. Ideaal voor de allerkleinste schatjes.

zwart-wit romper panda

Baggy beanie voor baby's

Hoe cool is deze zwarte oversized beanie van Ryder L? Speciaal voor de pasgeboren baby's tot 3 maanden. De beanie is extra zacht door de jersey stof en daardoor extra comfortabel voor newborns.

zwart baggy beanie

Stoere pet met eigen naam

VanPauline heeft onwijs toffe items in haar collectie die je kunt personaliseren. Zoals deze zwarte pet gemaakt van katoen die je kunt laten bedrukken met de naam van je baby. Aan de achterkant zit een elastische band voor extra draagcomfort. Het petjes is verkrijgbaar vanaf maat 62 en ook verkrijgbaar in grijs en wit.

zwarte pet met eigen naam

Skinny broekje

Dit skinny broekje van VanPauline is super stoer, doordat deze nauw aansluit bij de benen en een laag kruis heeft. Een ideaal zwart broekje voor bij een stoere cardigan of longsleeve verkrijgbaar vanaf maat 50.

zwart skinny broekje

Stoere slab bandana

Van slabbetjes kun je nooit teveel in huis hebben. Deze zwarte slab bandana is een stoer alternatief voor de gewone slab en super handig door het koord voor de fopspeen. Een stoere eyecatcher voor jouw baby.

zwart slab bandana

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »