Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

TOFFE ACCESSOIRES VOOR KIDS BIJ MINIS ONLY

  • Geplaatst op
  • 0
TOFFE ACCESSOIRES VOOR KIDS BIJ MINIS ONLY

Bij Minis Only staan we bekend om de stoere en coole kinderkleding. Toffe merken zoals Girlgang, VanPauline en Adam + Yve. Maar wist je dat we ook heel veel toffe accessoires hebben voor kids? Zoals haarbandjes, kindertattoos, rugzakjes en servies?

Haarbandje met luipaardprint

Haarbandjes zijn onwijs hip als haaraccessoire en maken een outfit echt af. Ideaal voor een zomerfeestje of verjaardag. Deze haarband met luipaardprint is van het merk Girlgang en perfect te combineren met de kleding van dit toffe merk. 

haarbandje luipaardprint

Kindertattoos

Onze collectie kindertattoos is uitgebreid met toffe dromenvangers, hartjes en rozen en rock'n roll. Super cool zijn deze sticker tattoos die 2 tot 4 dagen goed blijven zitten. Hoe tof is om een tattoo uit te delen met je verjaardag of tijdens een tof zomerfeestje? Let's show your tattoo!

kinder tattoos dromenvanger

Hoge sokken voor meiden

De trend van dit moment. Hoge sokken onder een stoer rokje. Iets voor jouw dochter? Combineer deze sokken van Girlgang met een van hun toffe rokjes en jurkjes. We hebben de sokken in verschillende hippe kleuren zoals oker, mint en oudroze. 

hoge sokken voor meiden Girlgang

Zonnebrillen van VanPauline

De zonnebrillen van VanPauline zijn echte eyecatchers. Voor de meiden is er een blush pink versie met strepen en voor de stoere jongens is er een witte variant met spetters. Ideaal voor een dagje naar het strand of voor mee op vakantie. De zonnebrillen zijn geschikt voor kindjes va 1 tot 3 jaar en bieden UV bescherming. 

zonnebrillen voor kids VanPauline

Benieuwd naar al onze accessoires? Check ze hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »