Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

WAAR LET JE OP BIJ HET KOPEN VAN EEN BABY SLAAPZAK?

Je wilt natuurlijk dat jouw baby heerlijk en rustig kan slapen. Een baby slaapzak zorgt ervoor dat jou baby veilig en zacht in zijn bedje ligt. Maar waar let je allemaal op bij het kopen van een baby slaapzak? Bij Minis Only vind je slaapzakken van het merk Electrik Kidz van biologisch katoen en anti-krabwantjes. Want wij willen alleen het beste voor jouw baby.

# BIOLOGISCH KATOEN

Biologisch katoen is een natuurlijk materiaal soort met een ademende werking. Dit zorgt voor een ideaal slaapklimaat in de slaapkamer van jouw baby. Naast biologisch katoen bevatten de baby slaapzakken bij Minis Only ook verf op waterbasis welke niet schadelijk is voor jouw baby. Door de heerlijke stretch beweegt de slaapzak lekker met jouw baby mee. Super kwaliteit dus!

 

# MAKKELIJK MET VERSCHONEN

Slaapzakken waarbij je de onderkant eenvoudig kunt openen zijn ideaal bij het verschonen. Zo zijn de baby slaapzakken van Minis Only aan de onderkant open waardoor je makkelijk de luier verschoont. Door de onderkant dicht te knopen, heeft jouw baby een warm en knus gevoel. En heeft jouw baby net een spuitluier gehad? Dan kun je onze slaapzakken makkelijk van boven naar beneden uittrekken door de eenvoudige envelop opening bij de hals.

 

# ANTI-KRABWANTJES

Baby’s kunnen ze zich soms lelijk verwonden door te krabben met hun kleine nageltjes. De slaapzakken van Electrik Kidz bevatten speciale anti-krabwantjes. De uiteinden van de slaapzakken kun je namelijk over de handjes vouwen, als een soort handschoentje, waardoor krabben verleden tijd is. Je kindje kan hierdoor heerlijk rustig verder slapen.

 

# UNIEK DESIGN

De babyslaapzakken van Electrik Kidz zijn echt uniek in haar soort. Niet alleen door de hoge kwaliteit stof maar ook door het unieke design. Want zeg zelf, slaapt jouw baby weleens als een mermaid of pinguïn? De Electrik Kidz slaapzakken zijn door haar coole prints het perfecte kraamcadeautje. En wil je ze combineren voor jouw tweeling? Geen probleem, we hebben er voldoende op voorraad en ze zijn heel erg leuk te combineren. 

 

Ben jij op zoek naar een gezonde en duurzame slaapzak voor jouw baby met anti-krabwantjes?

Neem dan snel een kijkje in onze collectie.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »