Gratis verzending in NL vanaf €75,-. In Europa* vanaf €125,-

BLACK COPPER MESH - CHILD - MARLEE WATCHES

€57,50 Incl. btw
Let op: levering vindt hoogstwaarschijnlijk plaats in de 4e van mei. Het artikel is onderweg vanuit Australië.
 
Unisex Black Copper Mesh horloge voor onze kinderen! Het wordt geleverd in een mooi doosje zodat het leuk is om cadeau te doen. En natuurlijk is het een handige plek om het horloge veilig te bewaren. Had je gezien dat we ook matchende horloges voor volwassenen hebben?

Dit tijdloze horloge heeft een zwart bandje, een kast die diepzwart van kleur is en geaccentueerd wordt met koperkleurige cijfers en wijzers. In de kast staat het merk van Marlee Watches. Het is 5ATM, wat betekent dat ze tegen water kunnen. Bij het douchen en zwemmen raden we aan het horloge af te doen, maar je hoeft niet bang te zijn als jouw kleine wat met water speelt of de handen wast. 


Specificaties
- Japans Quartz uurwerk
- Japanse Batterij
- Roestvrij stalen achterkant
- Waterresistent 5ATM
- Vanaf peuter tot circa 12 jaar te gebruiken. Let op: ivm kleine onderdelen is toezicht bij het gebruik onder 4 jaar aangeraden.

Verzorging
Om ervoor te zorgen dat het horloge zo lang mogelijk mee gaat adviseren we het volgende: zorg ervoor dat het niet in contact komt met crèmes, oliën of parfums omdat dit de levensduur van het artikel verkleind en het horloge er ook niet mooier op wordt. Ook wordt aangeraden het horloge niet te bewaren op een plek waar altijd zon schijnt en het ook niet een lange tijd achtereenvolgend bloot te stellen aan de zon.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen