Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

ONLINE JONGENSKLEDING VAN HET STOERE MINIKID

  • Posted on
  • 0
ONLINE JONGENSKLEDING VAN HET STOERE MINIKID

Opgelet voor mama's met stoere boys! Het gave merk Minikid heeft een super stoere collectie jeans en sweaters. Je shopt deze toffe online jongenskleding natuurlijk bij Minis Only. Hieronder delen we onze 5 favorieten uit de Minikid collectie.

Baggy broek 

Super chill is deze grijze baggy broek van Minikid. De elastisch band in de middel en de zakken aan de voorzijde zijn super handig. Combineer de broek met een stoere sweater en je outfit is compleet. 

grijze baggy broek jongens

Hippe longsleeve

Deze zandkleurige longsleeve voor jongens is een musthave voor jongens. Het is een super fijne basic om te combineren op een stoere jeans. Het toffe aan deze longsleeve is dat hij aan de achterzijde langer is dan aan de voorzijde. We love details!

bruine longsleeve jongens

Stoere zwarte muts

Met de koude dagen voor de deur, is een muts wel zo fijn. Deze zwarte stoere muts van Minikid is eigenlijk een klassieker in je garderobe. Perfect te matchen met iedere kleur jas of sjaal. 

stoere zwarte muts jongens

Coole hoodie

In de collectie van Minikid vind je super coole hoodie waaronder deze met camouflage print. Meer urban dan dit wordt het niet. Super leuk op een stoere baggy jeans en met de koudere dagen draag je er een heerlijke longsleeve onder. 

stoere hoodie jongens

Hippe jeans

Een hippe jeans mag natuurlijk niet ontbreken in de kast van je zoon. Deze blauwe jeans in baggy model is een musthave deze winter. Super handig zijn de zakjes aan de zijkant. En door het gebruik van elastan lekker comfortabel. 

hippe jeans jongens

Check hier de gehele collectie van Minikid

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »