Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

5x UNISEX KRAAMCADEAUS

  • Posted on
  • 0
5x UNISEX KRAAMCADEAUS

Ben jij op zoek naar een unisex kraamcadeautje? Bij Minis Only vind je een uniek assortiment kraamcadeaus voor zowel jongens als meisjes. Super handig als je nog niet weet wat het gaat worden. Unisex cadeautjes zoals stoere rompertjes, broekjes en slabbetjes. Vandaag delen we onze tofste 6 unisex kraamcadeautjes voor de kleintjes.

SLAAPZAKKEN

Onze bestseller slaapzak van Electrik Kidz is de 'Ruler' (Meetlat). Een uniek kraamcadeau voor newborns. De slaapzak is niet alleen super cool, maar ook heel comfortabel en praktisch door de onderkant die je aan elkaar kunt knopen. Een luier verschonen midden in de nacht is zo een fluitje van een cent. Daarnaast heeft de slaapzak ook mouwen in de vorm van handschoentjes, ideaal omdat de scherpe nageltjes niet meer in het gezicht kunnen krabben. Hét cadeau voor een betere nachtrust!

 

uniek kraamcadeau slaapzak electrik kidz

ONESIES

Onesies, zoals deze van VanPauline, zijn super schattig. Omdat de onesie gemaakt is van stretch katoen zit het pakje super fijn en comfortabel. Ideaal voor de kleine mini’s. Aan de onderkant zitten drukknoopjes, handig bij het verschonen.

onesie VanPauline Minis Only

 

SCHOENTJES

Ah, hoe cute zijn deze schoentjes van VanPauline? Ideaal als unisex kraamcadeautje en verkrijgbaar in zwarte en witte uitvoering. Het toffe van dit cadeau is dat je het schoentje kunt laten bedrukken met een naam of geboortedatum. Een heel persoonlijk cadeautje dus.

schoentjes VanPauline Minis Only

 

WIKKELDOEK

De zachte wikkeldoeken van VanPauline zijn het perfecte kraamcadeau. Handig voor in het babybedje maar ideaal voor in de kinderwagen of tijdens het geven van borstvoeding. Gemaakt van 100% bamboekatoen en daardoor heerlijk warm in de winterperiode, maar ook ademend tijdens de warmere dagen.

wikkeldoek baby VanPauline Minis Only

 

BROEKJES

Super fijn is het broekje van het Australische merk Sapling. Het broekje is gemaakt van een zachte en hoge kwaliteit jersey katoen waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. De elastische band in de taille zorgt voor een perfect pasvorm bij iedere baby. De grijze kleur is ideaal te combineren met andere kleuren of prints.

broekje Sapling Minis Only

 

SLAB BANDANA

Van slab bandana’s kun je als (aanstaande) mama niet genoeg hebben. Top voor als de tandjes doorkomen en tijdens de eerste hapjes fruit. Ook zoeken naar de speen is met deze bandana verleden tijd omdat deze vastgemaakt kan worden aan het bijgeleverde speenkoord. We hebben de slab bandana in verschillende prints, maar deze racoon is onze favoriet als unisex cadeau.

slabbandana Minis Only

 

Ben jij op zoek naar een uniek unisex kraamcadeau? Check dan onze onze collectie

En mocht je geen keuze kunnen maken uit al het moois dan hebben we ook nog een cadeaubon van Minis Only.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »