Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

DE 5 ALLERLEUKSTE SCHOENCADEAUTJES

  • Posted on
  • 0
DE 5 ALLERLEUKSTE SCHOENCADEAUTJES

Nog even en dan staat Sinterklaar alweer voor de deur. Tijd voor pepernoten, liedjes zingen en schoentjes zetten. Maar ja, wat stop je in die leuke kinderschoentjes? Toffe cadeautjes natuurlijk. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de 5 allerleukste schoencadeautjes.

1.DIERENKETTING

De outfit van jouw kind maak je helemaal af met deze stoere dierenketting van All About Wildkids. Super tof als schoencadeautje aangezien de ketting in een mooie verpakking zit. Kies voor een coole dino, tijger of gorilla. En het handige is, dat je de ketting kunt verstellen op lengte.

 

 dierenketting_schoencadeautjes_minisonly

 

2.HAARBANDJES

Super schattig zijn de haarbandjes van Liefs Lila. Wij zijn fan van de black dots, maar ook de panda is favoriet. Welke kies jij voor jouw kleine meid als schoencadeautje met Sinterklaas?

 

haarbandjes_schoencadeautjes_minisonly

 

3.SLABBETJES

Ken jij de slabbetjes van JoeyJellyBean al? Handgemaakte slabbetjes met een print van verf op waterbasis die met de hand zijn bedrukt. Ontdek de hippe prints met koala’s en uilen. Een tof cadeautje voor jouw baby met Sinterklaas.

 

slabbetjes_schoencadeautjes_minisonly

 

4.PETJES

Bij een stoere outfit hoort een coole pet. Wij zijn dan ook ontzettend blij met het nieuwe merk Shiloh Jade uit Amerika. Snapback petjes zijn de trend op dit moment. Ga voor een gave feather of cheetah look. Als dat niet een tof schoencadeau is voor de stoere jongens?

 

petjes_schoencadeautjes_minisonly

 

5. LONGSLEEVE MET NAAM

Wil je liever een gepersonaliseerd schoencadeautje? Check dan de longsleeves van VanPauline. Deze kun je namelijk laten voorzien van de naam van jouw kind. Hoe gaaf is dat? Je geeft de naam bij het bestellen op en het shirt wordt speciaal voor jou gemaakt.

 

longsleevemetnaam_schoencadeautjes_minisonly

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »