Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

STOERE KINDERKLEDING IN DE NIEUWSTE COLLECTIE VAN ADAM + YVE

  • Posted on
  • 0
STOERE KINDERKLEDING IN DE NIEUWSTE COLLECTIE VAN ADAM + YVE

Eén van onze favoriete merken en bestsellers is het Australische merk Adam + Yve. Ook hun nieuwste collectie, die inmiddels online staat, is super stoer en van topkwaliteit. En het mooie is, deze collectie shop je exclusief in de webshop van Minis Only. Dus ben je op zoek naar stoere en coole babykleding en kinderkleding? Laat je dan inspireren door de prachtige musthaves van Adam + Yve.

Biker Joggers + Denim Bomber

Hoe stoer is deze denim broek? Verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals lichtblauw en acid grijs. Nauwsluitend bij de enkels en laaghangend in het kruis. Gemaakt van een heerlijk zachte stof met stretch en een handige elastische tailleband die zorgt voor extra comfort. Het toffe aan deze broek zijn de coole biker looks op de knieën en de stoere ritsjes aan de onderzijde. Je combineert de biker jogger met een super coole denim bomberjas. Echt een musthave dit voorjaar voor de stoere kids! Heerlijk gewatteerd en met een mooie voering.

adam + yve stoere kinderkleding

 

Pin Tuck Joggers + City Bomber

Adam + Yve komt dit voorjaar met de Pin Tuck Joggers. Super stoer door de horizontale zoom aan de voorzijde en het lage kruis. Wij zijn helemaal verliefd op deze versie en is een echte musthave voor een coole look! Je combineert de jogger met een luxe city bomber, gemaakt van een hoge kwaliteit stof. En het fijne is, de stof is pluis- en kreukvrij!

stoere kinderkleding Adam + Yve

 

Flannel shirt + Future tee

Het perfect item voor een koele voorjaarsdag is deze stoere geruite bloes van Adam + Yve. Gemaakt van superzacht premium flannel en met een handige rits aan de voorzijde. Goed te combineren met een tof shirt, zoals de ‘Save Our Future’ versie, gemaakt van een zachte premium kwaliteit katoen.

stoere kinderkleding

Leuk weetje:
Adam + Yve is een unisex merk en verkrijgbaar vanaf maatje 56 tot en met 128!

Is jouw jongen of meisje klaar voor een stoere look van dit Australische merk? Mix en match je het liefst zelf? Bekijk hun collectie - exclusief bij Minis Only verkrijgbaar - dan direct hier

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »