Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

DE LEUKSTE KERSTCADEAUTJES VOOR KINDEREN

  • Posted on
  • 0
DE LEUKSTE KERSTCADEAUTJES VOOR KINDEREN

Het is bijna Kerst! En waar bij de meeste kinderen op 5 december de schoentjes al goed gevuld zijn, is het toch leuk om met Kerst nog een cadeautje onder de boom te leggen. We hebben daarom 5 super leuke kerstcadeautjes voor kinderen op een rijtje gezet.

LEKKER SLAPEN

Hoe fijn is het om deze Kerst in een heerlijke slaapzak van Electrik Kidz te slapen? De onderkant knoop je makkelijk dicht, zodat je baby er lekker warm en knus bij ligt. Ook handig zijn de uiteinden van de mouwen die je kunt als anti-krab wantjes kunt gebruiken. Zo kan je baby genieten van een heerlijk Kerst slaapje, terwijl je zelf geniet van het kerstdiner.

slaapzak beer

WARME DEKEN

Bij de Kerst denk je natuurlijk ook aan een heerlijke warme deken. Deze Mr. Bear Snuggles van het merk Cloud Den is dan ook een favoriet kerstcadeautje in onze webshop. Ideaal voor het bedje of tijdens het kijken van een kerstfilm op de bank.

deken beer

NAAR BUITEN

Ga je met Kerst een heerlijke wandeling buiten maken? Dan kan een beanie van Ryder L. niet ontbreken. Ideaal voor de koude dagen tijdens Kerst en het maakt de outfit van jouw kindje helemaal af. Onze favoriet is de variant met okergeel en witte pom. Voor welke kleur ga jij?

beanie met pom

TOFFE KETTING

Ben je op zoek naar een tof kerstcadeautje? Check dan onze dierenketting van het merk All About Wildkids. Deze stoere kettingen zijn gemaakt van mooie kwaliteit plastic dieren en het touwtje is makkelijk verstelbaar. Dit cadeautje kan zo onder de kerstboom, want je ontvang de ketting in een mooie cadeauverpakking.

dierenketting kids

MATCHING WATCH

Sinds kort vind je bij Minis Only de horloges van Marlee. Een gaaf merk waarvan je zowel een horloge voor je kind als voor jezelf kunt bestellen. Jullie matchen straks helemaal met Kerst! De zwarte variant is super stoer en cool en komt ook nog eens een prachtige cadeauverpakking.

horloge kids

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »