Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

ONLINE SHOPPEN VOOR HIPPE KRAAMCADEAUS

  • Posted on
  • 0
ONLINE SHOPPEN VOOR HIPPE KRAAMCADEAUS

Ben jij op zoek naar een hip kraamcadeau? Bij Minis Only vind je een uniek assortiment kraamcadeaus met stoere rompertjes, schattige leggings en slabbetjes. Want niets leukers om kersverse ouders te verrassen met een hip cadeau. Maar wat zijn momenteel de musthaves voor een new born? Wij zitten er een aantal voor jou op een rijtje.

#UNISEX
Je weet niet wat het wordt? Geen probleem. Bij Minis Only vind je hippe unisex kraamcadeaus voor zowel jongens als meisjes. Zo zijn de wikkeldoeken van VanPauline echt favoriet als kraamcadeau. De doeken zijn gemaakt van bamboe katoen en ideaal voor in het bedje, de kinderwagen of tijdens de voeding. Ook super cute om als kraamcadeau te geven, is ons setje 'sleep well'. Want kersverse ouders hebben het 's nachts al zwaar genoeg. De slaapzak heeft anti-krabwantjes zodat de baby zichzelf niet kan krabben en lekker warme handjes heeft tijdens het slapen.

#TWEELING
Is er een tweeling op komst? Dan is het soms lastig twee dezelfde hippe kraamcadeautjes te vinden. Maar bij Minis Only is dit geen probleem. Je bestelt bij ons makkelijk meerdere items van hetzelfde artikel. En of dat nog niet genoeg is, pakken we het mooi voor je in. Zo zijn de stoere schoentjes van VanPauline ideaal. Met een heerlijke zachte zool en de achterzijde kan je personaliseren met de naam of geboortedatum van de baby. Hoe cool is dat? En ook de beanies van Ryder L. zijn een tof kraamcadeau.

schoentjes met stipjes Van Pauline
#MEISJES
Hippe kraamcadeautjes voor meisjes. Wij zijn dol op de skinny harem van het merk Liefs Lila. Een ontzettend stoer broekje gemaakt van biologisch katoen die heerlijk comfortabel zit. Maar ook het roze broekje van VanPauline met luipaardprint is super leuk als kraamcadeau. Verkrijgbaar vanaf maat 50.

#JONGENS
En natuurlijk niet te vergeten, de kraamcadeau voor jongens. Hip, stoer en cool! De longsleeves van het merk Ducky Beau zijn supertof en van een zeer mooie kwaliteit. Of ga voor de coole onesie van VanPauline met drukknoopjes aan de onderzijde. Heel handig bij het verschonen.

onesie Van Pauline

Ben jij op zoek naar een hip en uniek kraamcadeau? Check dan onze collectie.
En mocht je geen keuze kunnen maken uit als het moois dan hebben we ook nog een cadeaubon.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »