Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

NIEUWE MUSTHAVES VOOR KIDS

  • Posted on
  • 0
NIEUWE MUSTHAVES VOOR KIDS

Zoals je van ons gewend bent, zijn we altijd op zoek naar toffe en stoere kinderkleding. Zo hebben we afgelopen week weer een aantal nieuwe musthaves voor kids toegevoegd aan ons assortiment.

Adam + Yve

Een favoriet merk binnen ons assortiment is het Australische Adam + Yve. De nieuwe collectie bestaat uit gave shirts die net iets langer zijn normaal. Gemaakt van het mooiste kreukvrije katoen dat super comfortabel zit en ideaal is onder een vest in de winter. De ritsjes onderaan zorgen voor een stoer en speels effect. Ook hun nieuwste broekjes zijn een echte musthave voor de stoere boys. Gemaakt van een heerlijke zachte stof in baggy style.

 

adam + yve broekjes adam + yve shirt

 

Cloud Den

Super blij zijn we met het merk Cloud Den uit Australië. De heerlijke gebreide dekens van 100% katoen zijn ideaal om jouw kindje warm te houden. Ideaal voor in het bedje, in de kinderwagen of gewoon op de bank. Het toffe is dat beide zijden de print in de tegengestelde kleur hebben. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven als kraamcadeau.

 

cloud ben deken

 

Marlee

Hier zaten we al een tijdje op te wachten, de horloges van ons nieuwste merk Marlee. Echt een musthave voor jouw kindje! Het bandje is gemaakt van echt leder en zit erg comfortabel. Ook handig is dat dit horloge tegen een spetter water kan. Het horloge zit in een prachtig doosje dus ook leuk om cadeau te doen op een verjaardag.  

 

marlee watch horloge kids

 

Shiloh Jade

De sweaters van het Amerikaanse merk Shiloh Jade zijn echt super tof. De coole musthave voor jouw zoontje. De sweater is er in 2 kleuren; zwart en grijs en exclusief bij Minis Only verkrijgbaar. Maak de outfit af met een stoere snapback, de trend op dit moment.

 

 sweater shiloh jade

snapback shiloh jade

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »