Orders over €50 free shipping within NL. In BE, DE from €75,-. And over €175 within European countries*

FEESTKLEDING VOOR JONGENS

  • Posted on
  • 0
FEESTKLEDING VOOR JONGENS

Voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, communie of met Kerst wil je graag dat jouw zoontje er feestelijk uitziet. Bij Minis Only shop je unieke feestkleding voor stoere jongens. Met merken zoals Adam + Yve, Ryder L en Shiloh Jade.

EEN STOER VEST

Deze kaki groene cardigan is het perfecte item voor een feestelijke dag. Combineer het oversized vest met een stoere jeans, wit overhemd en eventueel een vlinderdasje voor een chique effect. Met deze outfit zal jouw zoontje vast en zeker shinen op een feestje!

VEELZIJDIG SHIRT

Ook super cool is dit shirt van het merk Adam + Yve. Het leuke van dit shirt is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Met de knoopjes dicht, met de knoopjes los over een t-shirt of met een vlinderdasje tijdens het Kerstfeest. En na de feestdagen draag je gewoon lekker casual op een jeans.

BLAUW IS THE NEW BLACK

We zijn helemaal fan van deze toffe blauwe outfit voor jongens. Met een stoere denim van Adam + Yve, een cool shirt met stropdas van Electrik Kidz en een heerlijk zachte beanie van Ryder L. Wist je dat je zelf een stropdasje kunt uitkiezen bij dit shirt?

 

HAPPY EN HIP IN BORDEAUX ROOD

Ook van deze gave rode outfit voor jongens worden wij happy! Met een oversize cardigan van Minis Only, een coole harem broek van Babyleggingco en de stoere snapback van Shiloh Jade.

NEW BORN OUTFIT

Natuurlijk hebben we ook aan de allerkleintjes gedacht. Deze newborn outfit voor baby's en dreumessen bestaat uit een heerlijke warme onesie van VanPauline en een slab bandana van Electrik Kidz. Een echte twinkle, twinkle, little star!

feest outfit newborn

X-MAS SHIRT

Word jij ook zo blij van deze X-mas T-shirts van VanPauline? Vooral de variant "My 1st Xmas" vinden wij super schattig. Je kunt kiezen uit 5 varianten en kleuren in de maten 50/56 tot en met 98/104. Echt een musthave voor de feestdagen!

 

 Check meer coole Kerst outfits en mooie cadeautjes voor onder de boom.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »