Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

Sapling

.
Een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in baby- en kinderkleding gemaakt van 100% biologisch katoen. Alle items die we bij Minis Only verkopen van Sapling zijn geprint met verf op waterbasis. Sapling draagt het GOTS keurmerk, dit is niet alleen gezond en veilig voor uw kindje, maar ook voor het milieu en arbeiders. De kleding is Fair Trade gemaakt in India.

GOTS keurmerk
Sapling kleding heeft het keurmerk GOTS, een internationale standaard voor biologische kleding en katoen. Voor u betekent dit dat u ervan verzekerd bent dat u kleding koopt waarbij alle stappen in de hele keten - van het oogsten van de grondstoffen, de maatschappelijk verantwoorde productie, de etikettering en verpakking tot distributie - voldoen aan strenge eisen. Het gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering in fabrieken en het naleven van sociale criteria bij de katoenteelt en verwerking van de stof zijn ook een vereiste tot het verkrijgen van dit GOTS keurmerk. De arbeiders krijgen een acceptabel minimumloon, er is geen kinderarbeid en de werkomgeving is veilig en hygiënisch.

U helpt ook mee!
Het kopen van een item van Sapling maakt verschil voor mensen die leven in moeilijke omstandigheden in India, zoals het ondersteunen van een weeshuis in India met kinderen tussen de 0 en 16 jaar.
.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »