Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

Ruilen en Retourneren

.

.

RUILEN

Bij Minis Only vinden we het belangrijk om goede service te verlenen. Dat het product dat u heeft besteld te groot of te klein is, is daarom geen enkel probleem. Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat is bij ons mogelijk indien het artikel op voorraad is. Bij een ruil zijn onze retoursregels van toepassing, wat in principe inhoudt dat u het artikel in dezelfde staat retour stuurt zoals u deze van ons heeft ontvangen en de retourskosten voor uw rekening zijn.

Wat moet u doen als u wilt ruilen?

Stuur ons even een e-mail naar [email protected] en geef aan dat u het artikel graag wilt ruilen. 


RETOURNEREN

Minis Only streeft hoge klanttevredenheid na en hierbij horen goede regels. U heeft - na ontvangst van uw bestelling - het recht om binnen 14 dagen aan te geven dat u een artikel retour wenst te sturen. Dit is uw herroepingsrecht. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen. Vervolgens heeft u 14 dagen om ervoor te zorgen dat het artikel bij ons retour komt. Na deze termijn vervalt uw herroepingsrecht en wordt retourneren niet meer geaccepteerd

Indien u het artikel retour wenst te zenden dient u voorafgaand aan de retourzending contact met ons op te nemen zodat wij weten welke artikelen we terug kunnen verwachten. Bij iedere levering ontvangt u een herroepingsformulier (zie achterzijde van uw pakbon). Voeg dat formulier (of dit modelformulier) volledig ingevuld toe bij de retourzending

Na retourzending van de gehele bestelling heeft u bij Minis Only het recht op de vergoeding van het aankoopbedrag van de artikelen inclusief reeds betaalde verzendkosten. Betreft de retourzending een gedeelte van een bestelling, dan ontvangt u het aankoopbedrag van de artikelen exclusief reeds betaalde verzendkosten retour. Eventuele transactiekosten worden niet gecrediteerd. De verzendkosten voor het retour sturen van – een gedeelte van – de bestelling naar Minis Only komen voor uw rekening. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons betaald heeft.

Uitzondering: indien uw bestelling ongeopend retour komt zullen we de door ons gemaakte kosten voor het verzenden aftrekken van het aankoopbedrag dat u terug ontvangt. 

Als u door een retour een terugbetaling verwacht, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen na retoursverwerking in onze administratie aan u terug. Eventuele extra kosten die een retour met zich mee brengt zullen worden verrekend, zoals bijvoorbeeld onvoldoende gefrankeerde post of importkosten.


RETOURSREGELS

We zijn behulpzaam, coulant en klantvriendelijk. Echter, als het gaat om de acceptatie van retourzendingen moeten we streng zijn zodat alle klanten dezelfde kwaliteit van producten en service van ons ontvangen. Uw retour zal daarom aan een aantal (vanzelfsprekende) regels dienen te voldoen.

We accepteren alleen retourzendingen;

  • waarvan de artikelen op redelijke en deugdelijke wijze zijn verpakt en beschermd bij retourzending (i.v.m. het voorkomen van transportschade);
  • waarvan de artikelen in originele staat zijn. D.w.z. compleet, schoon, ongedragen, ongewassen, niet hersteld, netjes gevouwen, in een degelijke verpakking, (indien van toepassing) met aangehechte rode retourslabel en eventuele prijskaartjes;
  • die binnen de zicht- en retourstermijn door ons zijn ontvangen;
  • die voldoende gefrankeerd zijn, en
  • die niet zijn gepersonaliseerd met bijvoorbeeld naam, eigen tekst, geboortedatum, etc.

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor cadeaubonnen.

Indien u toch besluit te retourneren zonder acht te nemen aan de bovenstaande regels, dan zullen we met u contact opnemen om aan te geven welke invloed uw wijze van retour heeft op het eventueel terugontvangen van het aankoopbedrag of het retour ontvangen van het artikel (verzend- en afhandelingskosten zijn in dit geval voor uw rekening).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »