Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

TOFFE BRUINE KINDERKLEDING

  • Geplaatst op
  • 0
TOFFE BRUINE KINDERKLEDING

Je denkt er niet snel aan bij kids, bruine kleding. En toch is het deze winter volop te zien. Sowieso is bruin een prachtige kleur tijdens de winter en perfect te combineren met basic zwart, okergeel en diepgroen. In dit blog delen we onze favoriete bruine items.

Bruin camel rokje voor meisjes

Super tof is dit bruine suède rokje voor girls. Met over de zijnaad een handig zakje en rekbare band in de taille. Wat ons betreft een echte musthave in de kast van je dochter deze winter. Combineer het rokje met een zwart basic shirt en een paar stoere laarsjes eronder. 

bruin camel rokje meisjes

Bruine longsleeve met toffe tekst

De 'nee' fase. We kennen hem allemaal als ouders. En dan maakt deze bruine longsleeve met de tekst 'NO' het toch allemaal net iets vrolijker. Een superleuk shirt voor dreumesen met handige drukknoopjes op de schouders. 

bruine longsleeve jongens

Roestbruine corduroy broek

De broek met wijde pijpen. Wie kent hem niet uit de jaren '70. En bij Minis Only ook verkrijgbaar voor hippe meisjes. Super tof is dan ook deze roestbruine corduroy broek die je perfect matcht met een leuke sweater en stoere sneakers. 

bruine broek met wijde pijpen meisjes

Bruin harembroekje voor baby's

Harembroekjes zijn super schattig en comfortabel voor de allerkleinsten. Onze favoriet is dit bruine harembroekje met bliksemschichten op de knieën. Dus ben je nog op zoek naar een hip broekje voor je baby, dan zit je met dit broekje van VanPauline helemaal goed. Superleuk om een longsleeve of vestje erop. 

bruine babylegging harembroekje

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »