Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE RUGZAKKEN VOOR PEUTERS EN KLEUTERS

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE RUGZAKKEN VOOR PEUTERS EN KLEUTERS

Superhandig zijn ze, onze rugzakken voor peuters en kleuters. Je kunt ze overal mee naartoe nemen, zoals naar de kinderopvang, zwemmen of een nachtje logeren bij opa en oma.

Rugzakje met luipaardprint

De luipaardprint is nodig altijd een trend, ook bij de kleintjes. Dit schattige rugzakje met luipaardprint voor peuters is ideaal voor een ochtendje peuterspeelzaal. Extra setje kleding mee en broodtrommeltje erin. Het rugzakje is van het merk VanPauline, verstelbaar en verkrijgbaar in een kleine en grote variant. 

rugzak peuter met luipaardprint

De kleine variant noemen we in onze webshop "Small" en de grotere variant "Big". Als het gaat om de beste pasvorm adviseren we bij 1 tot 4-jarigen maat Small. En bij kindjes vanaf 4-5 jaar maat "Big". Zoals aangegeven zijn de hengsels verstelbaar zodat het bij ieder kindje goed past. Als u liever wat meer inhoud wilt - om bijvoorbeeld voldoende kleding in te stoppen voor de opvang - dan adviseren we de grootste maat "Big".

Rugzakje met eigen naam

Hoe leuk is het als het rugzakje van je kleuter de eigen naam erop heeft staan? Handig toch? Geen gedoe meer bij het zwembad of bij de kinderopvang om de tas van je kindje te vinden. Dit rugzakje met strepen wordt bedrukt met de naam van je kind op het oor van het beertje. Cute!

gestreepte rugzak peuter

Roze rugzak voor peuter

Roze doet het altijd goed bij kleine meisjes. Superleuk is dit roze rugzakje voor peuters met een konijntje erop? En of dat nog niet genoeg is, kun je ook nog de naam van je kind erop laten drukken. Extra tof detail. Handig voor een dagje weg naar de speeltuin of een nachtje logeren bij familie. 

roze rugzak kleuter

Stoere sportrugzak voor kleuters 

Gaat je kindje voetballen, zwemmen of een andere sport beoefenen? Dan is een sportrugzak super handig. Je kunt de koorden helemaal uittrekken en zo alle vuile kleding of badlakens erin stoppen. En eenmaal thuis, gooi je zo alles in een keer in de was. Bij deze sportrugzak kun je ook de naam van je kleuter erop laten zetten. 

sportrugzak kleuter

Ontdek hier onze hele collectie rugzakken

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »