Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE TOFSTE JURKJES VOOR MEISJES

  • Geplaatst op
  • 0
DE TOFSTE JURKJES VOOR MEISJES

Zwierige jurkjes, welk meisje is er niet dol op? De hele dag rondjes draaien en je als een ware prinses voelen. Op zoek naar een tof jurkje voor jouw dochter? Check dan onze collectie vol toffe jurkjes voor meisjes.

Chique roestbruin jurkje

Dit handgemaakte jurkje van Petit Blush is echt prachtig. Het jurkje heeft een roestbruine kleur en is een musthave voor deze winter en super goed te combineren met een dikke maillot en een paar stoere sneakers eronder. Dat wordt rondjes draaien in huis!

roestbruin jurkje

Stoer denim jurkje

We love denim! Dit denim jurkje Van Petit Blush is een echte eyecatcher voor stoere meisjes. Ideaal voor naar school of een kinderfeestje. Paar coole sneakers of zwarte laarsjes eronder en de outfit is helemaal compleet. 

stoer denim jurkje meisjes

Grijze sweater dress

Sweater dresses zijn helemaal hot deze winter. Ze zijn heerlijk warm en comfortabel en ideaal voor als het echt koud is. Super tof is deze grijze sweater dress van het merk Girlgang die je heel goed kunt combineren met een legging of maillot eronder en een paar stoere boots. 

grijze sweater dress meisjes

Peplum dans jurkje

We zijn fan van de peplui jurkjes. Want hoe tof is dit bordeaux rode peplum jurkje met nauwsluitend bovenlijf en zwierige rok? Dat wordt rondjes draaien all day. Het jurkje van het merk Girlgang heeft aan de achterzijde een laag uitgesneden rug, want het jurkje bijzonder en opvallend maakt. Als dit geen reden is voor dansles :-)

peplum jurkje bordeaux rood

Zwart velours jurkje

Zwart blijft vaak favoriet voor jurkjes, want je kunt de kleur perfect combineren met een gekleurde legging of toffe haarband met print. Dit zwarte jurkje van velours is dan ook de ideale basis voor een chique outfit. Denk aan een verjaardag of communie. En extra bijzonder is dat het jurkje met de handgemaakt is. 

velours zwart jurkje meisjes

Wil je aan onze jurkjes bewonderen? Check dan onze jurkjes collectie voor meisjes in onze shop. 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »