Gratis verzending in NL vanaf €75,-. In Europa* vanaf €125,-

Levertijd en Verzending
LEVERTIJD

Minis Only zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij de uitvoering van bestellingen. Bestellingen worden doorgaans binnen 3 werkdagen door ons overgedragen aan PostNL of DHL. Vaak is de levertijd korter dan 3 werkdagen, namelijk 1-2 werkdagen. Heeft u spoed? Stuur ons even een email naar [email protected] en dan kijken we of we u extra van dienst kunnen zijn.

Minis Only zal al het mogelijke doen om geaccepteerde bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering meer dan 2 dagen vertraging oploopt - hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen - of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zult u daarvan bericht ontvangen. U heeft in dat geval het recht om de (resterende) bestelling te annuleren indien we uw bestelling nog niet hebben verzonden.

UITZONDERING
Gepersonaliseerde artikelen, handgemaakte artikelen en pre-order artikelen hebben een langere levertijd. Deze langere levertijd staat duidelijk bij deze artikelen in de productomschrijving vermeld. We verzenden alle bestellingen in één maal. We adviseren daarom voorradige artikelen (levertijd 1-3 werkdagen) en overige artikelen (1-2 weken) apart te bestellen indien u de voorradige artikelen eerder wilt ontvangen. Besluit u de aankoop na het plaatsen van uw bestelling op te willen splitsen in meerdere leveringen, dan is het mogelijk dat er - na uw akkoord - extra verzendkosten worden gerekend.

VERZENDKOSTEN

 • Nederland:
  Voor bestellingen binnen Nederland met een aankoopbedrag vanaf 75 euro zijn de verzendkosten gratis. De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de artikelen. Digitale cadeaubonnen hebben gratis verzending. De verzendkosten bij bestellingen van 1 of 2 dierenkettingen, strikbandjes of tattoos zijn €2,25 en bestellingen van kleding €3,90. Verzendkosten naar uw adres zijn bij ons nooit hoger dan €3,95, ook niet bij pakketten*! Het is ook mogelijk uw bestelling bij een PostNL pakketpunt af te halen voor €5,95. 

  * m.u.v. de verzending van de gepersonaliseerde ballen, badletters en schoenen. De verzending hiervan bedraagt €5,95

 • België en Duitsland:
  Voor bestellingen binnen deze twee landen met een waarde vanaf €125,- zijn de verzendkosten gratis. Verzendkosten voor bestellingen onder 125 euro zijn nooit hoger dan €7,50. 

 • Europese landen:
  Er wordt €13,50 verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen naar de volgende Europese landen: Luxemburg, Spanje, Monaco, Italië, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. De verzending is gratis bij bestellingen vanaf 175 euro.

 • Wereldwijd:
  Bij verzending naar alle andere landen geldt een tarief van €22,50 incl. BTW. Bestelling naar deze landen boven een bedrag van €300,- ontvangen gratis verzending. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »