Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

Betaalmethoden

..

Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website:

 1. Bankoverschrijving (Vooruitbetaling per bank of giro)
 2. Contante betaling (alleen bij afhalen op onze locatie)
 3. iDEAL
 4. PayPal ([email protected])
 5. Achteraf betalen (keuze uit: Afterpay¹, Billink, Klarna)
 6. Creditcard (keuze uit: Visa, Mastercard, American Express, Maestro)
 7. KBC
 8. Bancontact / Mister Cash
 9. Sofort Banking
 10. Belfius
 11. VVV Giftcard²
 12. Cadeaubon³ van Minis Only. Vul hiervoor de code die op de cadeaubon staat bij het venster 'kortingscode' tijdens het afrekenen van uw winkelmandje bij de online kassa. Het is niet mogelijk meerdere kortingscodes bij één bestelling in te vullen

Betaling van de bestelling geschiedt door betaling van het geheel verschuldigde bedrag vooraf (achteraf betalen uitgezonderd). De bestelling wordt verzonden zodra de betaling volledig is voldaan. Wanneer de betaling niet binnen 48 uur is voldaan, zal de bestelling door ons worden geannuleerd.

Onze bankgegevens:
IBAN        NL29 INGB 0006 5734 79
BIC           INGBNL2A
t.n.v.        Minis Only


¹   AfterPay – Achteraf betalen (Nederland en België)
AfterPay voert voor www.minisonly.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. U kunt bij www.minisonly.nl achteraf betalen tot een bedrag van €150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €250. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode die we aanbieden bij Minis Only. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay

² ³ Tijdens het afrekenen vult u de codes op de cadeaubon in om de waarde van de cadeaubon te verzilveren. Een eventueel restbedrag kunt u betalen met een van onze betaalmethodes. Maximaal €50,- kan met een VVV Cadeaukaart betaald worden. Let op: Restitutie van de restwaarde van de cadeaubon is niet mogelijk, niet als cadeaubon noch in valuta. Bij annulering/retour van een bestelling ontvangt u de waarde in de vorm van een cadeaubon van Minis Only.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »