Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE LEUKSTE CADEAUS VOOR PAPA'S EN MAMA'S MET VALENTIJNSDAG

  • Geplaatst op
  • 0
DE LEUKSTE CADEAUS VOOR PAPA'S EN MAMA'S MET VALENTIJNSDAG

14 februari komt er weer aan. Valentijnsdag! Het moment voor een tof cadeautje voor coole papa's en mama's. In dit blog delen we 5 leuke cadeaus om iemand mee te verrassen.

Toffe twinning petjes

Hoe leuk is het als je hetzelfde petje draagt als je kind? De tekst 'awesome daddy' zegt natuurlijk genoeg. Echt een petje voor stoere papa's. Voor papa's verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en voor kinderen in maar liefst 6 kleuren. Al vanaf maat 62 beschikbaar. 

Matching watches

Dit horloge van Marlee Watches is een bestseller! Super tof om te matchen met het horloge van je kind. Het horloge is tijdloos en heeft mooie zwarte details en een bruine leren band. Super leuk om cadeau te doen. Voor alle mama's hebben we deze prachtige rosé gold variant. 

Stoere beanies

Een favoriet items onder papa's en mama's zijn de stoere beanies van Beau Hudson. De beanies zijn heerlijk zacht en comfortabel en in een aantal toffe kleuren verkrijgbaar. Echt een cadeau met Valentijnsdag voor zowel jong als oud. 

T-shirt Legend

Een echte held, dat is papa wel toch? Hoe tof is dit t-shirt met de tekst 'legend' voor papa's en 'Little Legend' als kids? Een cool cadeau voor Valentijnsdag voor stoere papa's. 

Voetbal met luipaardprint

Er zijn weer een paar stoere voetballen binnen! Zoals deze groene voetbal met luipaardprint. Kom maar op met dat potje. Ga je liever voor roze, zwart of een voetbal met naam, check dan hier onze hele collectie

Ontdek meer stoere accessoires!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »