Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

Product bij ons gekocht? Verkoop het ook door via ons!

Wij gaan voor duurzaam
Bij Minis Only willen we graag bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Een van de manieren waarop we dat doen is door mooie kwaliteit kleding en accessoires aan te bieden. Vanwege deze goede kwaliteit kunnen de artikelen in vele gevallen doorgegeven worden aan broers/zussen, neven/nichten, vriendjes/vriendinnetjes, etc. We willen heel graag jullie helpen om onze kleding door te geven en/of verkopen.

Minis Only Preloved
Heb jij kleding of een accessoire bij ons gekocht? En is deze mooi genoeg voor nog een ronde? Volg ons op Instagram @minisonly_preloved waar onze grootste fans ons volgen. Stuur ons vervolgens een berichtje (DM) en wij delen de foto van jouw kleding/accessoire op deze pagina. De volledige opbrengst is uiteraard voor jou. Jij spreekt namelijk samen met een koper de gewenste prijs af.

Samen zo lang mogelijk genieten
We bieden deze extra service aan omdat we willen dat zoveel mogelijk kinderen genieten van onze kleding. En omdat we vinden dat kleding weggooien slecht is voor onze wereld. Wij geloven dat Slow Fashion de standaard zou moeten zijn; d.w.z. tijdloze kleding van hoge kwaliteit die lang mee gaat. Zelf gooien we dan ook écht niks weg; we geven kleding met foutjes/samples/oid altijd weg of verkopen het door via onze stories op Instagram (@minisonly). 

Is alles welkom?
Betekent dit dat ál onze kleding goed genoeg is voor nog een ronde? Nee, vast niet alle kleding gaat even lang mee. Denk aan valpartijen, aan iets blijven haken of een favoriete broek die gedragen wordt totdat de stof echt op is. Maar uiteraard kun je ook jouw kleding gratis aanbieden. Dan plaatsen we het ook op @minisonly_preloved en hopen we dat er iemand uit jouw buurt het kan komen ophalen. Er zijn vast genoeg handige Harries/Henriettes die de kleding nieuw leven in kunnen blazen met wat garen of patches :)

Doe je mee? Volg ons op @minisonly_preloved. En wie weet kun je daar zelf ook een leuk koopje slaan!

Alleen samen maken we de wereld een beter plekje voor onze kinderen.

 

Minis Only preloved kinderkleding door verkopen

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »