Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

KINDERKLEDING ONLINE VAN HET NIEUWE MERK MINIKID

  • Geplaatst op
  • 0
KINDERKLEDING ONLINE VAN HET NIEUWE MERK MINIKID

Ben jij fan van de urban streetstyle look bij kids? Ontdek dan de kinderkleding van het merk Minikid dat nu online staat bij Minis Only. Een merk voor stoere rebels met toffe dropcrotch broeken en coole longsleeves en vesten.

Dropcrotch jeans

Hoe stoer is deze dropcrotch jeans? Hij zit super comfortabel door de elastische band en de biker details maken de broek echt af. De jeans is verkrijgbaar in meerdere kleuren maar deze echt blue denim variant is toch wel onze favoriet. 

dropxrotch jeans kinds

Stoere longsleeve

Voor de koudere dagen tijdens de herfst en winter is deze extra lange longsleeve ideaal. Het toffe van dit shirt is dat er aan de onderzijde een band zit in een ander soort stof wat het shirt een speelse look geeft. 

longsleeve boys

Hoodie voor boys

"Member of the Minikid gang" staat er achterop deze stoere hoodie. Cooler kan bijna niet toch? Deze hoodie is perfect  als extra kledinglaag voor de koudere dagen met een t-shirt of trui eronder. Jeans en sneakers eronder en ready to go. 

stoere hoodie voor girls

Hoodie voor girls

We blijven bij de stoere hoodies. Want een hoodie staat ook super cool bij meiden. Echte rebels die voor een stoere urban look willen gaan. Zoals deze met een toffe Azteken print. Combineer met een jeans of legging en je bent de Minikid in Town. 

stoere hoodie voor girls

Benieuwd naar alle kleding van het merk Minikid? Klik dan HIER

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »