Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE LEUKSTE BABYSHOWER CADEAUS

  • Geplaatst op
  • 0
DE LEUKSTE BABYSHOWER CADEAUS

Heb je een binnenkort een babyshower van je zus of vriendin? Maar weet je niet wat je cadeau moet doen? In dit blog delen we onze 5 top babyshower cadeautjes.

Schattig t-shirt met print

Hoe cute is dit t-shirt met de tekst 'awesome like my mommy'? Superleuk om cadeau te doen tijdens een babyshower. Het t-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren, handig als je nog niet weet wat het wordt. En we hebben niet alleen mama's gedacht. Dit t-shirt met tekst is er ook voor papa's

shirt baby met tekst

Stoer boxpakje

Boxpakjes zijn super handig voor pasgeboren baby's. Check dit geweldige boxpakje met luipaard print van het merk Girlgang. En tof babyshower cadeau toch? Met de drukknopen aan de onderzijde verschoon je binnen no time een luier en de stof is heerlijk zacht. 

boxpakje okergeel luipaardprint

Handige slab

Van slabbetjes kun je maar niet genoeg hebben met een kleine in huis. Deze slab met stoere grunge print heeft een handig opvangbakje, zodat eventueel fruit of koek niet meteen op de grond valt. De slab is gemaakt van wetsuit materiaal en makkelijk te reinigen in de wasmachine. Een handig en praktisch cadeau!

slab met hangbakje

Schattig harembroekje

Broekjes mogen natuurlijk niet ontbreken in de garderobe van de kleine baby. Harembroekjes zijn onze favoriet omdat ze zo comfortabel zitten en er stoer uitzien. Dit harembroekje in de kleur karamel bruin is dan een echte musthave en perfect als babyshower cadeau. 

harembroekje baby bruin

Een cadeaubon

Altijd een goed idee, de cadeaubon van Minis Only. Je zus of vriendin kan dan lekker op haar gemak rondneuzen in onze webshop en een keuze maken. Ideaal toch? Houd de ander wel van een verrassing? Check dan onze verrassingspakketten eens? 

cadeaubon babykleding online

Voor nog meer ideeën, bekijk al onze toffe kraamcadeaus

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »