Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

ONLINE JONGENSKLEDING VAN NO LABELS KIDS

  • Geplaatst op
  • 0
ONLINE JONGENSKLEDING VAN NO LABELS KIDS

Online jongenskleding van het merk No Labels Kids shop je nieuw bij Minis Only. Een super tof merk met coole lange shirts en harem broekjes voor stoere jongens.

Harembroekje kaki groen

Super leuk zijn de harembroekjes van No Labels Kids. Door het lage grijs geeft de broek een nonchalante look. De harembroek is gemaakt van een zachte, warme stof. Ideaal voor de koudere dagen. Deze kaki harembroek vinden wij helemaal top voor stoere jongens. Maar we hebben ook een grijze en zwarte variant is ons assortiment. 

kaki harembroekje jongens

Zwarte stoere bomber jasje

Bomber jasjes doen het altijd goed als je op zoek bent naar een coole look voor jongens. Deze zwarte bomber is heerlijk zacht, ook aan de binnenkant, en ideaal voor de winterperiode. Combineer met een tof t-shirt, jeans en sneakers en je outfit is compleet. 

zwart somber jasje jongens

Lange t-shirts voor jongens

Lange t-shirts zijn niet alleen fijn om te dragen, maar ze staan ook nog eens heel stoer. Dit grijze lange t-shirt is ideaal voor de koude dagen dit seizoen en super leuk op een jogger of harembroek. Het toffe van dit t-shirt is dat de onderkant ruw is afgewerkt, wat zorgt voor een coole look. 

lang t-shirt grijs jongens

Stoere sweater

We love sweaters. Lekker makkelijk voor naar school of na het sporten. Deze kaki sweater is onze favoriet. Gemaakt van fijn tricot en super zacht. Combineer met een harembroek of stoere jeans. De musthave voor deze winter. 

kaki sweater jongens

Op zoek naar meer informatie voor jongens? Check onze gehele online jongenskleding collectie. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »