Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE TOFSTE MEISJESKLEDING MET LUIPAARDPRINT

  • Geplaatst op
  • 0
DE TOFSTE MEISJESKLEDING MET LUIPAARDPRINT

Kleding met luipaardprintjes blijven hip. Bij Minis Only shop je dan ook toffe meisjeskleding met luipaardprintjes voor in de winter. Van heerlijke jurkjes tot leggings en haarbanden.

Legging met luipaardprint

Super hip is deze legging met luipaardprint. Door de donkere kleur perfect voor de winter en leuk te combineren met een hippe sweater en stoere sneaker. Gemaakt heerlijk soepel en comfortabel katoen.

legging meisjes luipaardprint

Vest met luipaardprint

Een lekker warm vest mag natuurlijk niet ontbreken in de wintergarderobe van je kind. Dit vest met luipaardprint is dan ook ideaal voor de koude dagen. Draag hem met een t-shirt eronder of op een trui als extra laagje. Voor zowel jongens als meiden is dit gebreide vest een echte hit op dit moment!

meisjes vest luipaardprint

Jurkje met luipaardprint

Jurkjes doen het altijd goed bij meisjes. Dikke maillot of legging eronder en hup, een toffe outfit voor de feestdagen of naar school. Dit jurkje met luipaardprint is lekker stoer en loopt mooi uit. Ideaal voor de ballerina's onder ons. 

jurkje luipaardprint

Longsleeve met luipaardprint

Zodra het weer kouder wordt, komen de longsleeve weer te voorschijn. Heerlijk om te dragen onder een vest of sweater als het buiten -10 is. Deze longsleeve met luipaardprint is onze favoriet voor de winter door zijn warme donkerbruine kleur. 

longsleeve meisjes luipaardprint

Haarband met luipaardprint

Wil je graag de outfit van je dochter afmaken met een toffe haarband? Dan is deze haarband met luipaardprint van Petit Blush perfect. Ideaal voor tijdens het spelen of knutselen, maar natuurlijk ook gewoon hip bij een leuk jurkje. 

haarband meisjes luipaardprint

En ben jij fan van luipaardprintjes? Bekijk dan hier wat we nog meer in onze collectie hebben.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »