Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE LEUKSTE SINT & KERST CADEAUS VOOR KIDS

  • Geplaatst op
  • 0
DE LEUKSTE SINT & KERST CADEAUS VOOR KIDS

De Sint en zijn Pieten zijn weer in het land en dus begint de tijd van cadeautjes kopen weer te komen. Voor gezellig in de schoen of wellicht voor straks onder de Kerst boom. Want ja, ook die gezellig tijd van het jaar komt er weer aan. In dit blog een aantal leuke en stoere cadeautjes voor jouw kids tijdens de feestdagen.

Sportrugzak voor kids met eigen naam

Gaat je kind naar zwemles, judo of voetbal? Dan is een sportrugzak toch wel handig. Lekker alle sportkleding erin en wat eten en drinken mee. En met deze stoere rugzak met eigen naam kan je kindje de tas ook niet snel kwijtraken. Gemaakt van 100% katoen en met handige trekkoorden. 

rugzakje voor kids

Pieten t-shirt met eigen naam

Hoe leuk is dit t-shirt voor kleine hulppietjes? Super leuk als cadeautje voor in de schoen. Je kindje voelt zich gelijk een echte piet. En het toffe is, ook dit t-shirt kun je met de naam van je kindje laten bedrukken. Bestel je dit t-shirt, dan ontvang je er ook een leuk pepernotentasje bij. Super handig voor het verzamelen van de pepernoten als er gestrooid wordt.

pieten t-shirt

Dierenketting voor kids

De stoere dierenkettingen in ons assortiment zijn nog steeds onwijs populair. Het perfecte cadeautje voor je kind tijdens de feestdagen en het hele jaar door te dragen op een stoer t-shirt of coole trui. Ga voor een van de dino's of voor een safari dier. 

dierenketting kids

 

Kinder tattoos

Super leuk als klein cadeautje voor in de schoen, zijn onze kinderen tattoos. Toffe stickers die je makkelijk aanbrengt en die zeker 3 dagen blijven zitten. Hoe tof zijn bijvoorbeeld deze tattoos met horloge?

kinder tattoos

 

Stoer kinderhorloge

Ga je liever voor een echt horloge? Check dan dit stoere horloge van Marlee Watches. Leuk voor zowel vader, moeder als zoon. Een echte match made in heaven toch? Wil je liever een andere kleur of design? Dat kan! Bekijk hier alle sieraden.

kinderhorloge

 

Roze regenlaarsjes

Regenlaarsjes zijn altijd handig met kids. Laat ze lekker door de plassen rennen of in de herfst door de modder wandelen. Geen probleem met deze roze laarsjes van VanPauline. Ze zijn gemaakt van soepel rubber en de binnenzijde is gevoerd. En check dat printje, te lief toch? 

roze regenlaarsjes voor kids

Stoer knuffeldoekje voor baby's

Op zoek naar een cadeautje voor de allerkleinsten? Dan is dit knuffeldoekje met eigen naam een echt musthave. Dit fijne beertje heeft een klein belletje om mee te spelen en is echt super zacht. Heerlijk voor in de winter om mee te spelen of te slapen. 

knuffeldoekje voor baby's

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »