Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOER EN URBAN MET HET KINDERKLEDINGMERK FRED & BROOKS

  • Geplaatst op
  • 0
STOER EN URBAN MET HET KINDERKLEDINGMERK FRED & BROOKS

Nieuw en exclusief bij Minis Only is het Australische kinderkledingmerk Fred and Brooks. Stoere items zoals shirts en joggers die perfect passen bij de Urban Street style.

Stoer kaki shirt

Dit kaki shirt viel ons meteen op in de collectie van Fred and Brooks. Het shirt is extra lang en deze trend zien we steeds vaker bij kinderkleding. Aan de zijkant van het shirt zitten stoere ritsjes en de mouwen zijn ruw afgewerkt wat zorgt voor een street look. 

kaki shirt voor kids


Windjack voor kids

Met het soms grijze weer in Nederland is een windjack geen overbodige luxe. Handig voor een koele dag in de zomer of tijdens de vakanties. De capuchon van dit jack is afneembaar en de jas heeft handige zakken. Super stoer is ook de fish tail achterzijde van de jas. 

zwart windjack kids


Grijze Urban jogger

Hoe relaxed is deze grijze jogger van Fred and Brooks? Van een heerlijke zachte kwaliteit stof en voorzien van een elastische band in de taille. Deze jogger combineer je perfect met een stoer shirt en paar Urban sneakers. 

grijze jogger kids


Stoer jurkje met streepjes

Dit zwart met wit gestreepte shirt is perfect als stoere jurk voor meisjes. Het shirt valt iets langer dan een normaal shirt en wanneer je in het maatje groter bestelt, is het ideaal als jurkje in de zomer. De capuchon en de mouwen maken het jurkje extra cool en met een toffe sneaker eronder is de street look compleet. 

zwart wit gestreept shirt


Benieuwd naar alle artikelen van dit stoere Australische kinderkledingmerk? Klik dan hier

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »