Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE KINDER TATTOO STICKERS EN RUGZAKKEN

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE KINDER TATTOO STICKERS EN RUGZAKKEN

Bij Minis Only zijn we altijd op zoek naar stoere en hippe musthaves voor kids. Van coole kinderkleding tot unieke kraamcadeautjes en accessoires. Inmiddels hebben we al heel wat toffe merken in ons assortiment en daar zijn we heel trots op. Onlangs hebben we 2 stoere items toegevoegd die we graag met je willen delen.

Tatoeages voor kinderen

Kinderen vinden tattoos super leuk. Deze tattoos stickers zijn dan ook echt een musthave voor jouw kindje. Super stoer en verkrijgbaar in heel veel toffe designs. De tattoos zijn gemaakt van professionele kwaliteit, waterproof, veilig voor de huid en niet giftig. En de tattoos blijven 2 tot 4 dagen goed zitten. Ontdek onze tattoo stickers voor kids. Ga jij voor unicorns, dino’s of piraten? En check ook even de speciale B-day tattoos! Speciaal voor de jarige of om uit te delen als traktatie. 

kinder tattoo stickers


Stoere rugzakken voor peuters

Al een tijdje kun je bij ons terecht voor de gave items van het merk VanPauline. Een echt Nederlands merk voor de stoere kids in een toffe zwart/wit stijl. Bij ons vind je nu ook de nieuwste rugzakken van VanPauline. Handig voor kleine peuters om mee te nemen naar de kinderopvang, gastouder of peuterspeelzaal. Of als je kindje een nachtje gaat logeren. Van schattige stippen tot coole verfspetters. En weet je wat zo gaaf is aan deze rugzakken? Je kunt ze als je wilt personaliseren met de naam van jouw kindje. Handig voor de leidster of gastouder. 

rugzakken voor peuters

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »