Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

7 MUSTHAVES VOOR EEN VAKANTIE MET JOUW BABY

  • Geplaatst op
  • 0

Welke musthaves neem jij mee voor jouw baby op vakantie? Wij zetten 10 musthaves voor jou op een rijtje. Laat die vakantie maar komen!

1. ROMPERTJES

Je kunt er niet genoeg van meenemen op vakantie: rompertjes. Bij Minis Only vind je een toffe collectie waarmee jouw baby de show steelt op vakantie. Zo hebben we super zachte rompertjes van Bambooloui met schattige engelvleugeltjes op de rug. En denim hoodie rompertjes van het merk Adam + Yve waarbij de capuchon bescherming geeft tegen de zon.

 

2. ZWEMKLEDING

Het liefst ga je op vakantie iedere dag zwemmen met jouw baby. Ben je op zoek naar een stoere zwembroekjes en mooie badpakjes voor jouw baby? Check dan de collectie Ollie Jones. Prachtige kwaliteit waardoor de zwemkleding lang mee gaat en doorverkocht kan worden.

 

3. SLABBETJES

Ook slabbetjes kunnen niet ontbreken als je op vakantie gaat met een baby. Een echte musthave is de slabbandana, met toffe prints van Electrik Kidz. En een ontzettend handig koord waar je de speen van jouw baby aan vast kunt maken. Super handig, zo hoef je niet meer te zoeken op vakantie.

 

4. SLAAPZAKKEN

Op vakantie wil je lekker tot rust komen en daar hoort ook goed slapen bij. Zowel voor jouw zelf als voor je baby. Met de slaapzakken van Electrik Kidz slaap jouw baby als een roos. De stof is van een heerlijke stretch en super zacht biologisch katoen. En de uiteinden van de mouwen kun je over de handjes vouwen, als handschoentjes, zodat jouw baby zichzelf niet wakker kan krabben.

 

5. HOOFDBANDANA’S

De hoofdbandana’s van Ollie Jones matchen perfect met de schattige badpakjes (en leggings, jurkjes of bloomers) en zijn ideaal voor een dagje strand. En de bandana’s zijn super handig om de haren van jouw baby uit het gezicht te houden. Wist je dat er ook bandana’s voor mama’s zijn in onze webshop? Hiermee match je helemaal met je mini op vakantie.

 

6. SCHOENTJES

Natuurlijk kun je niet zonder een paar goede en coole schoenen voor jouw baby als je op vakantie gaat. Bij ons vind je de luxe schoentjes van Adam + Yve. Gemaakt van 100% leer en met een flexibele zool. De schoentjes trek makkelijk aan en uit, ideaal als je op vakantie bent.

 

7.WIKKELDOEK

Bij Minis Only vind je heerlijke zachte swaddles van het merk Bambooloui. Ze zijn ideaal als wikkeldoek voor vakantie door de fijne dunne stof gemaakt van bamboekatoen. Jouw baby slaapt heerlijk zacht en ook op het strand is de wikkeldoek ontzettend handig. 

 

Naast alle kleertjes, schoentjes en accessoires gaat er natuurlijk nog veel meer mee op vakantie. Waar ga jij deze zomer naar toe op vakantie? En wat zijn jouw musthaves voor op vakantie met een baby? 

 

 

  1. Rompertje met vleugels Bambooloui https://www.minisonly.nl/search/angle+wing 
  2. Denim hoodie Adam + Yve https://www.minisonly.nl/adam-yve-denim-hooded-romper.html
  3. Zwempak Ollie Jones https://www.minisonly.nl/ollie-jones-skirted-swim-wild-cherry.html
  4. Slabbetjes Electrik Kidz https://www.minisonly.nl/electrik-kidz-slab-bandana-totem.html
  5. Slaapzak Electrik Kidz https://www.minisonly.nl/electrik-kidz-slaapzak-coral-flamingo.html
  6. Hoofdbandana Ollie Jones https://www.minisonly.nl/ollie-jones-hoofd-bandana-aloha.html
  7. Schoentjes Adam + Yve https://www.minisonly.nl/adam-yve-white-luxe-high-tops.html
  8. Wikkeldoek Bambooloui https://www.minisonly.nl/bambooloui-bamboo-swaddle-bear-black.html

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »