Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

COOLE TRUIEN EN VESTEN VOOR BOYS EN GIRLS

  • Geplaatst op
  • 0
COOLE TRUIEN EN VESTEN VOOR BOYS EN GIRLS

De herfst komt langzaam dichterbij. De t-shirts en tops maken steeds meer plaats voor truien en vesten. Ben je op zoek naar een coole trui of stoer vest voor jouw zoon of dochter? Dan zit je bij Minis Only helemaal goed.

Coole longsleeve

Deze longsleeve van het Australische merk Fred and Brooks is enorm gewild! En dat snappen wij, want de oversized look maakt de longsleeve super stoer. Combineer de longsleeve bij meiden met een leuke legging en bij jongens met een jogger of stoere jeans. 

coole sweater fred and brooks

Stoere sweater 

Ook van Fred and Brooks is deze stoere sweater! Combineer de sweater met een jogger voor een stoere look of match met een leuke jeans voor een stijlvolle look. Je bestelt de sweater al vanaf maat 80/86, dus ook de kleintjes zitten er deze herfst lekker warm bij. 

stoere sweater fred and brooks

Oversized cardigan

Wij zijn fan van de oversized cardigan! Deze grijze variant met lange mouwen zit heerlijk comfortabel en is zowel voor jongens als meisjes ideaal. Draag de cardigan over een t-shirt of jurkje of als extra laag straks in de winter op een trui of longsleeve. 

oversized cardigan kids

Vest met luipaardprint

Hoe cute is dit vest met luipaardprint voor kleine meiden? Het vest is handgemaakt in Nederland en van 100% polyethyleen. Het vest is ideaal voor de koudere dagen, omdat het vest extra warm is. Echt een musthave voor in de box of wandelwagen. Combineer het vest met een legging of jurkje en je baby girl ziet er super stoer uit. 

vest met luipaardprint

Zacht roze vest

Dit roze vest ziet er super zacht en warm uit. En dat is ie ook! Ideaal voor de koudere dagen in de herfst en winter en makkelijk te combineren met een trui of longsleeve eronder. Het vest heeft geen sluitingen en hangt lekker los wat een extra stoere look geeft. Ben jij ook al fan? 

zacht roze vest meisjes

Benieuwd naar nog meer warme vesten, longsleeves en truien? Klik dan HIER

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »