Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE HIPSTE ZWEMKLEDING VOOR KIDS

  • Geplaatst op
  • 0
DE HIPSTE ZWEMKLEDING VOOR KIDS

Met de zomerse temperaturen van dit voorjaar zou je bijna denken dat het hoogzomer is. Waar we normaal in de maanden juli en augustus volop aan het zwemmen zijn met onze kids, is het nu de maand mei en begin juni dat we al te maken hebben met temperaturen van 25 tot 30 graden. Reden genoeg voor een dagje naar het zwembad. Maar natuurlijk wel in hippe zwemkleding.

Bohemian bikini voor meisjes

Super cute is deze hippe bikini voor meisjes van het merk Oovy. Het mintgroen gecombineerd met de cactussen zorgt voor een toffe bohemian look. En vergeet niet de ruches en houten kraaltjes die de bikini speels en schattig maken. Perfect voor de hippe meisjes onder ons. En het mooie van deze bikini is dat het een UV 50+ bescherming heeft. 

bohemian bikini voor meisjes

Aloha stijl badpak voor mini's

Een echte musthave voor hippe meisjes is dit badpak met tropische Aloha print. Uit de collectie van het Canadese merk Ollie Jones en gemaakt van een prachtige kwaliteit. Wist je dat alle badpakken van Ollie Jones handgemaakt zijn? Ieder zwempakjes is daarom uniek, hoe bijzonder is dat? 

hip badpak voor meisjes

Zwembroekje met print voor jongens

Houdt jouw zoontje ook van LEGO, duplo of blokken bouwen? Dan is dit zwembroekje voor stoere jongens perfect. Super kleurrijk en het broekje valt meteen op! De zwembroekje is van het merk Ollie Jones en heeft een prachtige voering aan de binnenzijde. Ook dit broekje is handgemaakt en uniek. 

stoer zwembroekje voor jongens

Zwarte zwemshort voor stoere boys

Ben je op zoek naar een stoer zwemshort voor je zoontje? Dan zit je met dit zwarte zwemshort van Adam + Yve helemaal goed bij het zwembad. Het short is super comfortabel en door de stof super snel droog. Klaar met zwemmen? Draag het zwemshort gewoon als short met een stoere blouse of shirt erop. 

stoere zwemshort voor jongens

Benieuwd naar al onze bikini's, badpakken en shorts? Kijk hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »