Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE LEUKSTE CADEAUTJES MET NAAM

  • Geplaatst op
  • 0
DE LEUKSTE CADEAUTJES MET NAAM

Hoe leuk is het om een cadeautje met naam te geven? Met een verjaardag, als kraamcadeau of met het behalen van een zwemdiploma? Bij Minis Only hebben we een hele toffe collectie artikelen die je met de naam van het kindje kunt bestellen. Super origineel en persoonlijk. Zo hebben we stoere rugzakjes, zachte knuffeldoekjes en kinderservies.

Een t-shirt met naam of een petje met naam is super leuk. Maar we hebben in onze shop ook heel veel andere toffe items die je met naam kunt bestellen. Hieronder een kleine selectie. 

Knuffeldoekje met naam

Super schattig is dit knuffeldoekje met naam. Heerlijk zacht! En in het knuffeldoekje zit een belletje wat het extra leuk maakt voor de baby. Je kunt het knuffeldoekje vanaf de geboorte veilig gebruiken, want het is vrij van chemische stoffen. Een super leuk kraamcadeau vinden wij. Verkrijgbaar in 2 varianten; een konijn en een beer.

knuffeldoekje met naam

Loopfietsje met naam

Dit stoere loopfietsje van hout is ideaal voor kleintjes vanaf ongeveer 18 maanden. Gebruik het thuis in de woonkamer. Of lekker door het park of op een pleintje om te oefenen met het fietsen op een speelse manier. De naam van het kindje wordt op de achterzijde van het loopfietsje aangebracht, zie je jouw kleine al wegrijden? Het is ook super leuk om cadeau te doen met een verjaardag of Sinterklaas. 

loopfietsje met naam

Badletters met naam

Je eigen badletters met naam? Super leuk toch? VanPauline bedacht deze toffe badletters die blijven plakken als de letters nat zijn. En ook leuk, de letters blijven drijven in het bad. Het alfabet leren was nog nooit zo leuk en speels! Op de naam van het zakje kun je de naam van het kindje laten bedrukken. Leuk als verjaardagscadeautje!

badletters met naam

Bordje met naam

Een boterham eten, fruit eten. Het wordt nog leuker als je een servies hebt met je eigen naam. Dit bordje van VanPauline is lekker stoer door het zwart/wit en gemaakt van super sterk polymer. Je kunt bordje cadeau doen bij de geboorte of voor een verjaardag. Een ding is zeker: met dit bordje wordt eten een feest!

bordje met naam

 

Benieuwd naar al onze gepersonaliseerde artikelen? Klik HIER.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »