Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

DE TOFSTE HAREMBROEKJES VOOR BABY'S

  • Geplaatst op
  • 0
DE TOFSTE HAREMBROEKJES VOOR BABY'S

Harembroekjes voor baby's. We love them! Ze zijn schattig en stoer tegelijk en zitten super comfortabel. In de shop van Minis Only vind je harembroekjes met toffe prints van merken als Baby's Closet, Hunter + Rose en VanPauline.

Wit harembroekje 

Nog maar net nieuw in onze webshop, maar nu al super gewild! Dit witte harembroekje van Baby's Closet met een toffe rock print. Verkrijgbaar vanaf maat 56 en gemaakt van een heerlijke zachte stof. Ga je binnenkort op kraamvisite en zoek je nog een unisex kraamcadeautje? Dan is dit harembroekje perfect, want deze is super leuk voor zowel jongens als meisjes. 

wit harembroekje Baby's Closet

Harembroekje met strepen

Strepen doen het altijd goed. Dus dit harembroekje met zwart/witte strepen mag dan ook niet ontbreken in onze collectie. Combineer het broekje met een stoer t-shirt uit dezelfde collectie van Baby's Closet. 

harembroekje strepen

Skinny harem romper

Deze romper van Hunter + Rose is een echte eyecatcher! De print is super stoer en valt meteen op en de onderzijde is als een skinny harem: strak bij de benen en laaghangend bij het kruis. Echt een stoere romper voor jouw baby!

skinny harem romper

Legergroene harem legging

De collectie van VanPauline blijft ons altijd verbazen. Zulke stoere items voor de allerkleinsten. Zoals deze legergroene legging in skinny harem model. De bliksemschichten maken de legging extra cool. Deze legging is zelfs al vanaf maat 50/56 verkrijgbaar en ook super leuk als kraamcadeau. 

skinny harem legging

Benieuwd naar alle harembroekjes uit onze collectie? Bekijk ze hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »