Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

NIEUW BIJ MINIS ONLY: STOERE KINDERKLEDING VAN BABYCLOSET

  • Geplaatst op
  • 0
NIEUW BIJ MINIS ONLY: STOERE KINDERKLEDING VAN BABYCLOSET

Wij hebben een weer een nieuw kinderkledingmerk toegevoegd aan onze shop. Het stoere en Nederlandse Babycloset. Sinds kort bieden we namelijk een podium aan startende en kleine merken die perfect passen bij Minis Only. Merken die ook staan voor uniek, eigenzinnig en cool. En dat is Babycloset zeker!

T-shirt met "Dude"

Met dit stoere t-shirt van Babycloset maak je echt een statement. Hey "Dude" is de musthave deze zomer voor stoere jongens. En het toffe is dat het t-shirt speciaal voor jou gedrukt wordt, waardoor je altijd een uniek item hebt. 

t-shirt zwart Babycloset

T-shirt met "Babe"

Natuurlijk heeft Babycloset ook voor de stoere meiden een gaaf t-shirt. Hey "Babe" kan niet missen in de kledingkast van jouw dochter. Super tof te combineren met een legging of een tule rokje. 

t-shirt babe Babycloset

T-shirt "Breaking all the rules"

Wij zijn fan van dit t-shirt. Want zeg eens eerlijk, ieder kind zet weleens de boel op stelten toch? Grenzen opzoeken dat hoort bij het opgroeien van kinderen en daar is dit t-shirt een mooie knipoog naar. 

t-shirt zwart Babycloset

Vest "The future is yours"

Voor de wat koelere dagen of zomeravonden is dit vest van Babycloset perfect. Het stoere vest is gemaakt van een super zachte stof en bedrukt met een stoere tekst aan de achterzijde. Wil je het vest liever bedrukken met een eigen naam? Geen probleem bij Babycloset. 

vest zwart Babycloset

Wil je alle toffe t-shirts van Babycloset bekijken?

En heb je interesse in een samenwerking met ons? Laat het ons weten. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »