Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

NIEUW BIJ MINIS ONLY: STOERE KLEDING VAN R REBELS KIDS CLOTHING

  • Geplaatst op
  • 0
NIEUW BIJ MINIS ONLY: STOERE KLEDING VAN R REBELS KIDS CLOTHING

Handgemaakt in Nederland zijn de stoere items van het merk R Rebels Kids Clothing. Een nieuw tof merk toegevoegd aan de collectie van Minis Only. We zijn al helemaal fan van dit merk met haar prachtige jurkjes en fine luipaard printjes. In dit blog delen we de nieuwste items van dit merk.

Jurkje met luipaardprint

Jurkjes blijven leuk voor kleine meisjes. Zo ook dit jurkje met luipaardprint. Ideaal voor de koudere dagen door de lange mouwen. Leuke legging of maillot eronder en klaar. Het jurkje is gemaakt van een rekbare jersey stof en zit daardoor extra comfortabel. Combineer het jurkje met een bijpassend mutsje of haarbandje uit dezelfde collectie. 

stoer jurkje luipaardprint

Jasje van imitatiebont

Hoe tof is dit jasje met imitatiebont? En die kleur ook, echt iets voor stoere meisjes. Wij zijn fan! Wist je dat dit jasje handgemaakt wordt? Het jasje is lekker gevoerd en warm genoeg voor de koudere dagen. 

jasje roze imitatiebont

Suede look cirkelrokje

Rokjes doen het ook altijd goed bij de allerkleinsten. Hup, een maillot eronder, truitje erop en de outfit is compleet. Dit cirkelrokje is gemaakt van 95% katoen maar heeft een super leuke suède look. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar deze roze variant is onze favoriet.

roze suède rokje meisjes

Toffe haarbandje voor meisjes

Haarbanden zijn favoriet bij meisjes en dat snappen we. Want ze zitten fijn en zien er super cool uit. Zo ook deze favoriet met verfspetter print. Tijdens koudere dagen kun je ze ook gebruiken om het hoofdje en de oren warm te houden. Al te bestellen vanaf maat 50/56 dus ook leuk als kraamcadeautje voor meisjes.

haarbandje meisjes zwart

Benieuwd naar alle artikelen van R Rebels? Klik dan HIER

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »