Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

ONLINE KINDERKLEDING VAN GIRLGANG

  • Geplaatst op
  • 0
ONLINE KINDERKLEDING VAN GIRLGANG

De online kinderkleding van Girlgang is stoer, hip en eigentijds. Het niet voor niets een van onze top merken op dit moment in onze webshop. De collectie is afgelopen week weer aangevuld met toffe flared pants, jurkjes en oversized sweaters.

De sweater dress

Toen we de nieuwe collectie van Girlgang binnenkregen, viel ons oog meteen op deze toffe sweater dress. Een heerlijke sweater voor de koudere dagen die je met een leuke legging of maillot eronder perfect kan combineren. Paar stoere laarzen of sneakers eronder en ready to go. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, kaki, zwart en roze. 

grijs oversized sweater

Flared pants met strepen

Ook dit najaar is de flared pants helemaal hip. Steeds meer kids dragen deze toffe broek met wijde pijpen. Van een simpele zwarte, tot een variant met fluweel of strepen. En zeker deze gekleurde strepen vinden wij helemaal top. Super leuk met een fijne sweater en paar sneakers eronder. 

flared pants strepen

Suede rokje

Dit suède rokje mag niet ontbreken de garderobe van je dochter. Hij is toch de schattig voor woorden? Draag het met een sweater of low back top en een paar hoge laarsjes eronder om het af te maken. En wat vind je van de kleur? Wij vinden de camel kleur helemaal passen bij de winter en goed te combineren met zwart, grijs en donkergroen. 

suede rokje meisjes

Peplum rokjes

Rokjes doen het altijd goed bij meisjes? Heerlijk de hele dag rondjes draaien en je een echte prinses voelen. Dit peplum rokje is dan ook een ware musthave voor stoere girls. Wij zijn helemaal fan van deze bordeauxrode variant die super tof staan met een paar panter schoentjes. Een top outfit voor de little ones. 

peplum jurkje meisjes

Bomber voor girls

Ook deze somber mag niet ontbreken deze winter. Hij zit super comfortabel en is ideaal voor over een sweater of longsleeve tijdens de koude dagen. Draag de somber op een legging of skinny jeans en een coole muts erbij. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en kaki. 

grijze bomber meisjes

Benieuwd naar alles van dit mooie merk? Klik dan HIER

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »