Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

ONLINE KINDERKLEDING VOOR HALLOWEEN

  • Geplaatst op
  • 0

Yes, binnenkort is het weer Halloween. Lekker griezelen met je kids en pompoenen voor de deur. Daar hoort natuurlijk een stoere outfit bij. We hebben de leukste Halloween artikelen voor je op een rijtje gezet.

Spooky tattoos

Tattoos voor kids zijn sowieso leuk voor kinderfeestje bijvoorbeeld. Maar voor Halloween zijn ze ook perfect. Vooral deze spooky set tattoos met spinnen, spoken en heksen. Een echte musthave dus en makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen. De tattoos blijven zeker 2 tot 4 dagen zitten (vaak veel langer). We hebben nog meer monsterlijke tattoos om uit te kiezen, bekijk ze hier.

tattoos voor kinderen

Drip shirt

Slijmerige goedjes, het hoort erbij met Halloween. Dit drip shirt is dan ook de perfecte outfit voor een griezelige outfit. Al verkrijgbaar vanaf 56, dus ook super leuk voor de stoere baby's onder ons. Lekker makkelijk met aankleden door de handige drukknoopjes. 

stoer drie shirt voor jongens

 

Slab bandana

Hoe tof is deze slab bandana die je zowel als slab, halsdoek en speenkoord kunt gebruiken. Ideaal toch? En een lekker stoere print, perfect voor Halloween. Deze is ook verkrijgbaar in het roze voor meisjes.

slab bandana

Slaapzak haai

Nog even na griezelen in bed? :-) Geen probleem met deze haaien slaapzak. Wij vinden hem super cool en weten uit ervaring dat je baby er heerlijk in kan slapen. Het kan ook dienen als trappelzakje voor overdag. Het fijne hieraan zijn de mouwtjes die je als handschoentjes tegen het krappen kunt gebruiken. En aan het uiteinde is de slaapzak/trappelzak open, super handig voor het verschonen van de luier. We hebben deze ook in een stoere krokodillen uitvoering! Of ga je liever voor de schattige flamingo variant? Bekijk ze allemaal hier.

slaapzak haai baby

Een heel fijne Halloween gewenst!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »