Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

SHOP NIEUWE KINDERKLEDING MERKEN BIJ MINIS ONLY

  • Geplaatst op
  • 0
SHOP NIEUWE KINDERKLEDING MERKEN BIJ MINIS ONLY

We hebben weer twee hele toffe kinderkledingmerken aan ons assortiment toegevoegd. Het gaat om de merken Oovy en Little Johns Kidswear. Nieuwsgierig naar hun toffe items voor deze zomer?

Stoere kidsshorts van Oovy

Wat zijn ze stoer, de dropcrotch shorts van het Australische merk Oovy. Super coole 3/4 shorts gemaakt van een heerlijk zachte denim en katoen. Voor de echte trendsetters! De shorts hebben handige zakken en een verstelbare tailleband.

 

 

Toffe meisjes badkleding van Oovy

Naast de stoere shorts voor jongens heeft het merk Oovy ook een collectie badkleding voor meisjes. Prachtige bohemian en mint kleurige zwempakjes voor meisjes die van stijl houden. De zwempakjes zijn ontzettend mooi afgewerkt met houten kralen en speelse ruches en gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit badpakstof met UV 50+ bescherming. En het leuke is dat de badpakken ook als bikini's verkrijgbaar zijn. Voor welke ga jij?

 

 

Schattige tutu's van Little Johns Kidswear

Ook uit Australië komt het kinderkleding merk Little Johns Kidswear. Met super schattige tutu jurkjes gemaakt van biologisch katoen. Ideaal voor een feestje of bruiloft, maar ook gewoon heerlijk om in rond te huppelen. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij Minis Only!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »