Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE BABYKLEDING MAAT 50/56

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE BABYKLEDING MAAT 50/56

Soms is het best lastig om kleine maten babykleding te vinden. Zeker de maten 50 en 56 zijn niet overal verkrijgbaar en kost je soms uren zoeken online. En dan heb je soms alleen nog meer unisex kleertjes en niet de toffe stijl die je eigenlijk zoekt. Maar bij Minis Only hebben we een ruim aanbod in stoere babykleding in de maat 50/56. Unieke babykleding van toffe merken uit Australië, Amerika, Groot Brittanië en ook Nederland.

Flared pants voor stoere baby's

Deze stoere legging met leopard print van Petit Blush is echt super hip! De legging is gemaakt van heerlijk zacht stretch katoen en ideaal voor kleine baby'tjes. Het broekje bestel je al vanaf maat 50/56 in onze shop en combineer je met een leuk t-shirt. 

flared pants Petit Blush

Velvet shirts voor little ones

We love the collectie van Petit Blush. Naast de toffe flared pants hebben ze ook gave velvet shirts in hun collectie. De zomerse shirtjes zijn al in maat 56 verkrijgbaar en helemaal de trend van dit moment. Deze mintgroene variant is onze favoriet. Maar we hebben nog meer toffe kleuren in onze shop. 

velvet shirts Petit Blush

Stoere babylegging van VanPauline

VanPauline is een merk dat zich juist richt op de kleintjes. Zo shop je deze grijze legging met stoere print al in maat 50/56. De leggings zijn heerlijk zacht en door de skinny harem pasvorm zijn ze ook nog eens heel tof. 

grijze legging VanPauline

Baby shirt met eigen naam

Hoe leuk is dit shirt met de naam van jouw baby? Verkrijgbaar vanaf maat 50/56 en in verschillende kleuren zoals wit, grijs, zwart, roze en okergeel. Vooral deze laatste kleur doet het goed in onze shop. En is leuk te combineren met de leggings van VanPauline. 

okergele legging VanPauline

 

Ben je op zoek naar meer toffe items in de maten 50 of 56? Check dan onze online shop voor de stoerste items voor baby's. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »