Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE JEANS VOOR KIDS

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE JEANS VOOR KIDS

Op zoek naar een stoere jeans voor je zoon of dochter? No worries. Bij Mini Only vind je een ruime collectie coole en hippe jeans voor kids. Zo hebben we onlangs de jeans van het merk Beaubella Kids toegevoegd en hebben we coole merken als Adam + Yve en Oovy.

Kinderjeans met scheuren

De stonewashed jeans van Beaubella Kids zijn nog maar net nieuw in de shop van Minis Only en nu al een hit. En dat is niet zo vreemd, want deze stoere jeans zijn de trend van dit moment voor stoere girls en boys. De jeans heeft een gave streep aan de zijkant en een verweerde stof met scheuren aan de voorzijde. Ook tof zijn de ritsen bij de enkels en de zakken. Wij zijn fan, jij ook!

jeans met scheuren zwart jeans met scheuren lichtblauw

Biker jeans voor kids

Deze biker jeans van het Australische merk Oovy is super leuk voor stoere jongens. De jeans is gemaakt van een zachte katoen en zit heerlijk comfortabel. Het toffe is dat we de jeans al verkopen in onze shop vanaf maat 68. Dus ook voor de kleintjes kun je een stoere look creëren. 

stoere jeans voor kids

De stoere denim jogger

Hij blijft fantastisch, deze denim biker jogger van Adam + Yve. Dit Australische merk weet hoe ze stoere en coole voor kids moeten maken. En er is goed nagedacht over de details van de jeans. Zo heeft de broek zakjes aan de achterzijde, is de tailleband elastisch en zitten er ritsen bij de enkels. Maar waar wij voor zijn gevallen, zijn de details op de knie, want die maken de denim jogger extra cool. 

stoere denim jogger voor kids


Benieuwd naar al onze denim jeans? Kijk dan hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »