Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE KINDERKLEDING LOOKS

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE KINDERKLEDING LOOKS

Ben je op zoek naar een toffe en stoere look voor jouw zoon of dochter? En winkel je graag online? In dit blog delen we 4 stoere kinderkleding looks met je waarmee je deze zomer de show steelt. Met toffe stoere kinderkleding merken zoals Girlgang, Adam + Yve, Petit Blush en Oovy.

Stoere urban look met Adam + Yve

Het Australische kinderkleding merk Adam + Yve is één van onze favorieten voor jongens. Stoere broeken, shorts en t-shirts met toffe en unieke prints. Echt urban streetstyle for boys! Zoals deze grijze denim short met vintage look gecombineerd met een heerlijk zacht grijs shirt gemaakt van premium katoen. De tekst 'Don't worry, be happy' die erop staat maakt de outfit compleet. En die toffe details, die maken het merk zo populair. 

stoere look voor jongens

Army look voor jongens

Nog zo'n top merk uit Australië: Oovy. Voor stoere jongens die van sportief en cool houden door bijvoorbeeld deze drop crotch short met tribal print te combineren met een kaki shirt van het Britse merk Hunter + Rose. Let the games begin! 

army look voor jongens

Stoere hippie look met Girlgang

Het stoere kinderkleding merk Girlgang is pas sinds kort in ons assortiment, maar nu al een echte musthave voor de zomer! De toffe collectie bestaat uit: flared pants, peplum jurkjes en geknoopte shirts. Heerlijk die hippie look die je doet terug denken aan de jaren '70. Wat dacht je van dit geknoopte shirt met blauwe luipaard print? Gecombineerd met een oker broek met wijde pijpen? Die wil je als mama toch eigenlijk ook? 

hippie look voor meisjes

Stoer en schattig voor girls

Ben je op zoek naar een stoere look voor jouw dochter, maar wil je toch het meisjesachtige en stijlvolle terug laten komen? Dan is het merk Petit Blush perfect! De schattige rokjes die wijd uitlopen zijn een echt eyecatcher en passen goed bij de stoere tops met klokkende mouwen die het geheel een retro look geeft. 

schattige look voor meisjes

Benieuwd naar onze gehele collectie voor jongens? Klik hier.
Voor onze meidencollectie klik je hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »