Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE KINDERKLEDING VAN BEAU HUDSON

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE KINDERKLEDING VAN BEAU HUDSON

We zijn super blij met het nieuwe en stoere kinderkleding merk Beau Hudson dat we toegevoegd hebben aan ons assortiment. Een collectie van basic jeans, shirts en beanies voor de koudere dagen, maar met prachtige unieke details.

Stoere jeans voor kids

Verliefd zijn we op deze prachtige en stoere jeans van Beau Hudson. De scheuren en verweerde plekken geven de jeans een super coole look. Boy or girl? Geen probleem, want deze skinny jeans is gemaakt voor allebei. Draag hem met een stoer shirt of fijne cardigan. Doordat deze jeans geen knopen of ritsen heeft is deze jeans ook heel fijn voor kleine kinderen bij toiletbezoek :)

stoere jeans met gaten kids

Stoer t-shirt van 100% katoen

Dit stoere t-shirt mag gezien worden. Niet verstopt onder een trui, maar lekker onder een vest dat je losjes draagt. Want dit t-shirt is niet zomaar een shirt. Hij zit namelijk super comfortabel en heeft prachtige details. En de kleuren zijn ook nog eens fantastisch. Want naast deze blush roze hebben we ook zwart, wit en legergroen

stoere t-shirts kids roze

Stoere gebreide mutsen

Nu het weer toch echt kouder wordt, is een warme muts wel zo fijn. In onze collectie van Beau Hudson vind je deze stoere en baggy beanies in verschillende kleuren. Deze zachte roze variant is onze favoriet. En waar gebreide mutsen vaak jeuken, heb je daar bij deze mutsen geen last van. Fijn toch? Verkrijgbaar vanaf baby-maat tot en met volwassenen maten! Twinnen?

stoere gebreide mutsen kids

Stoere vesten met luipaard print

Ook deze winter blijven de luipaard printjes populair. Deze cardigan is dan ook een must have voor de winter garderobe van jouw kids. Naast de coole print zijn ook de houten knopen en oversized look opvallend. Draag het met een stoere jeans of legging en een tof t-shirt eronder. 

stoer vest met luipaard print kids

Bekijk en shop hier alles van het Australische merk Beau Hudson.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »