Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

STOERE T-SHIRTS VOOR BABY'S EN KIDS

  • Geplaatst op
  • 0
STOERE T-SHIRTS VOOR BABY'S EN KIDS

Van t-shirts kun je niet genoeg hebben voor je baby's en kids. Ben jij op zoek naar stoere t-shirts, check dan de collectie in onze webshop. Van t-shirts met toffe teksten, gave prints en zelfs de naam van je kindje.

Kaki t-shirt voor stoere kids

Dit kaki t-shirt van het merk Fred and Brooks is exclusief bij Minis Only verkrijgbaar. De ritsjes aan de zijkant en de ruwe afwerking zorgen voor een stoere look. En het shirt is lekker oversized. Verkrijgbaar vanaf maat 68, dus ideaal voor zowel de kleintjes als de oudere kids. 

kaki tshirt voor kids

Back to the '90's

Ken jij de hits uit de jaren '90 nog? En dat je die luisterde via een cassette recorder? Dit t-shirt is een echt knipoog naar die tijd en is super stoer bij jongens. Ga voor een maatje groter voor een oversized look, de trend op dit moment. En heel fijn zijn de drukknoopjes op de schouders voor de kleintjes tot maat 110/114. 

back to the 90's tshirt

Chic shirt voor meisjes

Petit Blush staat bekend om haar stoere en toffe shirts. Zoals deze zwarte variant met uitlopende mouwtjes. Super schattig voor op een legging, maar ook top te combineren met een rokje voor een chic feestje. Dus heb jij binnenkort nog een bruiloft of verjaardag? Dan mag dit shirt niet ontbreken. 

chic shirt zwart voor meisjes

Shirt met lage rug

Super tof is dit t-shirt van het merk Girlang. De lage rug maakt het t-shirt extra stoer. Leuk te combineren met een jeans of broek met uitlopende pijpen. En wist je dat dit shirt handgemaakt wordt? Speciaal voor jou? 

shirt met lage rug voor meisjes

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »