Gratis verzending in NL vanaf €50,-. In BE, DU vanaf €75,- . In Europa* vanaf €175,-

EEN EXTRA KLEDINGLAAG VOOR DE HERFST

  • Geplaatst op
  • 0
EEN EXTRA KLEDINGLAAG VOOR DE HERFST

Ben je op zoek naar een extra kledinglaag voor de herfst, omdat de zomerjassen te koud worden en de winterjassen nog te warm zijn? Dan zit je er bij Minis Only warmpjes bij! We hebben een aantal toffe jasjes en vesten uit onze collectie voor je op een rijtje gezet die ideaal zijn voor de herfst periode.

Windjack voor jongens

Een windjack voor de regen en de wind is altijd handig. Dit lichtgewicht jasje van Fred and Brooks is super comfortabel en is perfect als extra laag tijdens de koudere dagen of als het wat frisser is. Tijdens de herfst adviseren we om een warm vest of trui met capuchon eronder te dragen.

windjack jongens


Denim biker jasje voor boys

Hoe tof is dit denim jasje voor jongens? Van het merk Oovy en prachtig afgewerkt met stoere details. Het jasje heeft een bomber stijl en daardoor extra cool. Het is een licht gevoerd jasje, dus perfect als tussenjas in de herfst!

stoere winterjas jongens


Stoer unisex bomber jasje voor meiden en jongens

We hebben een hele toffe en stoere bomber in onze collectie. Deze is te dragen door zowel jongens als stoere meiden! Van het merk Adam + Yve is deze donkerrode luxe somber met leuke ritsjes en zakjes. Echt een jasje van top kwaliteit. Deze is lichtgevoerd en dient als tussenjasje voor de herfst en lente.

stoere bomber meisje


Voor nog meer inspiratie, check onze hele collectie jasjes en vesten voor de herfst.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »